Digidexo.com

Flytende Acid Reflux Cure

Acid reflux er en tilstand preget av tilstedeværelsen av magesyre oppbakking opp gjennom den nedre esophageal sphincter og i spiserøret. Resultatet er en brennende følelse i halsen og brystet kalt halsbrann, noe som kan være svært smertefullt. Hvis vedvarende, kan det resultere i gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Behandling innebærer en rekke endringer og medisiner livsstil, og noen av de mer populære varianter av disse medikamentene kommer i flytende form.

Årsaker

Årsakene til acid reflux og GERD begynne med en funksjonsfeil lavere esophageal sphincter, som enten åpner sporadisk eller ikke lukkes, slik at magesyre å sikkerhetskopiere i spiserøret. Hva forårsaker denne feilen er uklart, er det mange identifiserbare faktorer som kan bidra til acid reflux. En hiatushernie, som oppstår når den øverste delen av magen og den nedre spiserørlukkemuskel bevegelse fra sin normale posisjon til et punkt over membranen, kan føre til en økt risiko for syre refluks. Andre mulige bidragsytere til sure oppstøt og GERD er røyking, høyt alkoholforbruk og fedme. Visse matvarer kan forverre tilstanden i tillegg, som for eksempel krydret og fet mat.

Flytende medisiner

Mange over-the-counter medisiner for acid reflux kommer i både pille og flytende form, og inkluderer legemidler som Mylanta, Maalox og Pepto-Bismol. De viktigste ingrediensene i Mylanta og Maalox er magnesium, kalsium og aluminium, som arbeidet ved å kombinere med hydroxide eller bicarbonite ioner å effektivt bli kvitt magen syre. Disse medikamentene er vanligvis så effektiv som deres pille kolleger, men er kun brukt som en rask løsning og ikke effektive ved behandling av langsiktig acid reflux. Disse flytende medisiner vanligvis kommer i tålelig smaker som mint eller kirsebær, og som sådan er en populær og praktisk alternativ til piller.

Aluminiumhydroksid

Aluminiumhydroksyd er en vanlig bestanddel av over-the-counter antacida og en populær metode for behandling av sure oppstøt. Det kan bli funnet i pille-eller flytende form. Hvis man tar den i flytende form, bør det måles hensiktsmessig ved hjelp av en måleskje, i motsetning til en standard spiseskje. Det skal ristes før de blir konsumert og lagret ved romtemperatur.

Aluminium-hydroksyd bør tas nøyaktig som legen foreskriver på grunn av risikoen for overdosering av aluminium. Symptomer på en overdose inkluderer en generell følelse av sykdom, vekttap, nyresvikt og nedsatt appetitt, blant andre.