Digidexo.com

Ernæringsmessig balanserte flytende dietter

Medisinsk, er det anbefalt å ha en bestemt mengde næringsstoffer, mineraler og vitaminer for et balansert kosthold. Måltid erstatninger er vanligvis væske og involvere erstatte et sett antall måltider med flytende måltider for å gå ned i vekt. Mest likvide drikker er ernæringsmessig balansert, slik at du får riktig mengde næringsstoffer.

Flytende Meals

Den flytende diett består vanligvis av sukker, melkepulver, fiber, mineraler, søtningsmiddel og mineraler. Avhengig av hva legen sier, kan du få lov til å bo på en flytende diett på ubestemt tid. Når du kommer inn i ernæringsmessig balansert flytende dietter, er det en rekke å velge mellom. Noen slike valg inkluderer Slimfast, Zone, naturens måte, Alive, Vel BETX, Herbalife, Lean Body, Muscle Milk og Myoplex. Alle er ernæringsmessig balansert.

Kalorier

Mengden kalorier du forbruker daglig med flytende dietter er langt mindre enn hva du ville ha hvis du var å spise mat. Normalt vil de flytende vibrering har omtrent 200 kalorier og 3 gram fett. Mengden kalorier du forbruker om dagen er ca 1.200.

Ulempene

Lav-kalori flytende dietter ikke har nok fiber til å holde deg frisk. De har heller ikke nok antioksidanter. Du får antioksidanter fra grønnsaker, hele korn og frukt. Mangel på antioksidanter kan skade immunsystemet ditt. Men hvis du var å kombinere en flytende diett med fast føde, har du en bedre sjanse for å forbli sunne og får de riktige næringsstoffene som trengs for kroppen din.