Digidexo.com

Hvordan bli fett naturlig

Hvordan bli fett naturlig


Å bli overvektig kan føre til helserisiko for eksempel høyt blodtrykk, hjertesykdom eller diabetes. Derfor, få en betydelig mengde vekt bør gjøres kun etter avtale med lege og bestemme at det ikke vil medføre negative helseeffekter. Bare spise junk mat og ikke å trene er ikke sunt, og kan føre til dårlig helse. Hvis du bestemmer deg for å pakke på pounds, men det finnes en rekke måter å gjøre det på en måte som er sunt.

Hvordan bli fett naturlig

•  Spis riktig mat. Spis mat som er høy i gode fettstoffer, som for eksempel omega-3 og omega-6 fettsyrer. Foods høy i disse fett er fisk, honningmelon, mørke grønnsaker og oljer. Spise disse matvarene i større porsjoner eller spise fem eller seks måltider om dagen.

Øk kaloriinntaket. Legg kalorier til snacks ved å inkludere et par skiver av avokado eller ost til kjeks, for eksempel. Du kan også inkludere kylling med salat eller spise nøtter mellom måltidene. Sørg for å spise mer kalorier enn du forbrenner.

Unngå cardio trening. Velg vektløfting og lette øvelser, for eksempel yoga, i stedet, fordi cardio vil brenne fett raskt. Vektløfting vil hjelpe deg å få vekt gjennom muskelmasse (men ikke fett), og lette øvelser vil bidra til å holde deg frisk uten å brenne et høyt antall kalorier.

Legg kosttilskudd til kosthold. Legg vektøkning kosttilskudd til din melk eller mat for å få opp til en ekstra 2000 kalorier hvis du er ute etter å få en betydelig mengde vekt.

Hint

  • Sørg for å opprettholde en kostholdsplan slik at du ikke vil hoppe over nødvendige måltider og snacks hele dagen.
  • Ikke bli stillesittende i forsøk på å få vekt fordi du kan utvikle mange helseproblemer. Trene med vekter vil bidra til å få vekt gjennom å bygge muskler, ikke fett.