Digidexo.com

Kosthold for å redusere Acid Reflux

Acid reflux kan være en smertefull, ubehagelig tilstand. Den er forårsaket av overproduksjon av magesyre, som irriterer magesekken og spiserøret. Det er mye feilinformasjon ute om hvilke matvarer man bør unngå og hvilke matvarer hjelpe acid reflux. Enkle endringer i kostholdet ditt, men kan i stor grad redusere symptomene på acid reflux uten å legge for mye av en crimp i din livsstil.

Matvarer for å unngå

Mens melk kan være en midlertidig løsning for for mye magesyre, i det lange løp kan det faktisk øke produksjonen av magesyre. Hvis du ønsker melk, sørg for å ha det sammen med et lite måltid som inneholder komplekse karbohydrater.

Acid reflux har noen velkjente "utløse mat." Unngå sure stoffer som kaffe, alkohol, krydret mat, brus, peppermynte, hvitløk, tomatprodukter og sitrusfrukter. Høy-fett matvarer også øke syreproduksjonen, så styre klar av dem (som inkluderer fast food).

Du vil også være lurt å unngå å spise store måltider. Spise en stor del av en hvilken som helst mat vil føre til magen for å produsere en stor mengde av syre, noe som gjør syre reflux symptomer verre.

Matvarer som kan bidra

Et godt kosthold for acid reflux lider er faktisk en gunstig diett for alle å følge. Å spise magert kjøtt (som kylling og fisk) og masse grønnsaker (som grønne bønner, brokkoli og salater) er alle gode for acid reflux lider. Du må sørge for å også inkludere andre matvarer i kostholdet ditt som er lettere for magen å fordøye. Dette ville inkludere komplekse karbohydrater som brød, ris og pasta.

Å spise med acid reflux trenger ikke å være et ork. Ganske enkelt å unngå en håndfull utløse mat og innlemme sunnere matvarer i kostholdet ditt kan føre til en stor forbedring i dine symptomer. Husk også at du ikke er alene - mange mennesker opplever problemer med sure oppstøt på et tidspunkt i løpet av livet.