Digidexo.com

Bivirkninger av Acai tabletter

Bivirkninger av Acai tabletter


Acai tabletter er et naturlig supplement som kommer fra acai bær, en frukt som er dyrket i regnskogen i Amazonas. Acai har blitt populært som en antioksidant kosttilskudd og for vekttap, energi og fordøyelse. Selv om naturlig, bør alle supplement evalueres for sin sikkerhet og mulighet for bivirkninger eller reaksjoner til å kombinere det med andre medikamenter.

Historie

Acai har blitt utrolig populært de siste årene, selv om det har blitt høstet av Amazon stammene i århundrer. Jeremy og Ryan Svart startet den nåværende trenden da de oppdaget sunne fordelene av å drikke acai juice mens i Brasil. Brødrene begynte å lage et pulver av acai fordi frukten er for forgjengelig i sin naturlige tilstand å transportere. I det siste tiåret har flere selskaper begynt behandlingen acai i juice konsentrat og piller til å selge som kosttilskudd.

Fordeler

En studie i "Journal of Agriculture and Food Chemistry" i 2006 viste at acai inneholdt betydelige mengder av fettsyrer og antioksidanter. Antioksidanter er viktig for sunn funksjon av vårt immunsystem, hjerte, hud og fordøyelse. Acai bær har også den ernæringsmessige fordeler av omega-3 fettsyrer, som er viktig for å fremme god helse og nyttig for å redusere betennelse. Omega-3 er oftest tenkt som kommer fra laks eller tunfisk, men acai er en av de få planter som inneholder fordelaktige mengder av fettsyren.

Effekter

Av og til acai kan ha milde bivirkninger, som kvalme, diaré, urolig mage og dehydrering. Selv om sjeldne, kan denne typen reaksjon skje fra å ta for mye acai, i likhet med hva som skjer når du spiser for mye frukt. Også kan kjemiske tilsetningsstoffer i noen av de mindre kvalitet acai tabletter forårsake bivirkninger snarere enn effekter fra den faktiske bær.

Expert Insight

Dr. Mehmet Oz, professor i hjertekirurgi ved Columbia University og internasjonalt anerkjente ernæringsmessige myndighet, anbefaler fem porsjoner med antioksidant frukt om dagen og foreslår en 500 mg per dag tilskudd av acai å være en trygg mengde, ifølge Oprah.com. Men noen utøvere foreslå så mye som 1000 til 4000 mg om dagen kan tas uten bekymringer.

Forebygging / løsning

For å unngå bivirkninger fra acai tabletter, ta bare det anbefalte daglige beløpet. Hvis du er usikker på hvor mye du skal ta, sjekk med din helse-omsorg leverandøren.

Prisen gjenspeiler vanligvis kvalitet i kosttilskudd - men ikke alltid. Sjekk ingrediensene, og kjøpe bare ren acai tabletter. Bare fordi en etikett inneholder ordet "naturlig", det garanterer ikke at alt i pillen er bra for deg. Kjøpe tablettene fra en helsekostbutikk med et kunnskapsrikt personale, en hederlig online selger eller fra en naturlig apotek.

Drikk rikelig med vann når du tar acai tabletter for å unngå dehydrering.