Digidexo.com

De beste botemidler for kvinnelige Hårtap

Kvinne hårtap, også kalt alopecia, er vanligvis ikke en medisinsk tilstand, men en tilstand av aldring, hormoner og gener. Kvinner vanligvis ikke gå skallet som menn gjør, men vil i stedet ha tynt hår eller hårtap på kronen. Hvis du er misfornøyd med ditt hårtap, behandlinger er tilgjengelig for deg å prøve.

Behandlinger

Den enkleste og minst kostbare måten å håndtere håravfall er å prøve hår veving, pieces eller endre frisyre å skjule hårtap.

Å behandle kvinnelige mønster baldness, godkjenner USAs Food and Drug Administration kun ett medikament: Minoxidil. Når den brukes på hodebunnen ved anbefalt to prosent konsentrasjon, kan minoxidil hjelpe håret vokse, men bare i 20 prosent til 25 prosent av kvinnene. Men gjør minoxidil hjelpe de fleste av brukerne til å bremse eller stoppe håravfall prosessen. Minoxidil er dyrt, skjønt, og så snart du slutter å bruke det, begynner håravfall igjen.

Noen kvinner velger hårtransplantasjon. Tiny plugger av hår er hentet fra områder som fortsatt vokser hår og plassert i balding områdene. Dette fungerer best for hårtap på kronen av hodet versus all-over tynning, ifølge Hair Transplant Network. Hårtransplantasjon kan være dyrt, men resultatene, spesielt for hårtap på kronen, er vanligvis veldig bra.

HerAlopecia.com anbefaler å bruke Nizoral sjampo hvis du har tynt hår. Du kan få dette på matbutikken, men ikke bruke det mer enn en gang hver tredje dag. La produktet suge inn i hodet ditt mens du dusjer.

HerAlopecia.com anbefaler også et produkt som heter tricomin Therapy Spray, et naturlig produkt som er under FDA rettssaken. Det er populært med sine medlemmer i å stimulere hårvekst.

Medisinske tilstander

Hvis kløe eller hudirritasjon hører til håravfall, bør du kontakte legen din. Du kan ha en behandles medisinsk tilstand som forårsaker hårtap. Visse hudsykdommer, hormonelle avvik, en jernmangel, en underactive skjoldbruskkjertelen, en vitaminmangel eller visse medisiner kan føre til hårtap. Med riktig behandling, kan du begynne å vokse håret igjen.