Digidexo.com

Muscadine grapeseed Fordeler

Også kjent som en Scuppernong og en bullace, er muscadine grapeseed en innfødt sjelden frukt som vokser i den sørøstlige delen av landet. Ifølge California Rare Fruit Growers nettstedet, disse druene vokser i klynger av 3 til 40, og har et sukkerinnhold som varierer fra 16 til 25 prosent. De er runde og måle ca 1 cm til 1,5 inches rundt, og har så mange som fem harde frø inni hver drue. I likhet med andre frukt varianter, muscadine grapeseeds har en rekke helsemessige fordeler.

Essensielle vitaminer og mineraler

Ifølge Mississippi State University, muscadine druer inneholder høyere nivåer av sink, kalsium, fiber og jern enn mange andre typer frukt. Videre muscadine grapeseeds inneholder også forhøyede nivåer av resveratrol, som er en antimikrobiell som har anti-inflammatoriske egenskaper, så vel som kardiovaskulære fordeler.

Høye nivåer av Ellaginsyre

Ifølge forskning utført ved University of Georgia, muscadine grapeseeds, samt huden av frukten, inneholder økte nivåer av ellaginsyre. Denne syren begrenser veksten av unormale celler, hjelpe i kreftforebygging. Det bør bemerkes at frøene har et høyere nivå av ellaginsyre enn huden av drue og muscadine inneholder mer av det enn på andre druetyper, ifølge Science Daily.

Lavere Kolesterol

Ifølge United States Department of Agriculture, kan muscadine grapeseeds også ha kolesterolsenkende effekter. En studie utført på rotter ved Mississippi State University funnet ut at de som spiser en diett med pulverisert muscadine puré hadde lavere nivåer av LDL (dårlig) kolesterol nivåer og høyere nivåer av HDL (bra) kolesterol nivåer.

Antioksidanter

Muscadine grapeseeds er høy i antioksidanter, som kan hemme veksten av sykdom i kroppen, spesielt kreft og andre degenerative tilstander. Faktisk, i henhold til North Carolina Muscadine Grape Association, de helsemessige fordelene av denne druen er så uttalt og omfattende, at den voksende industrien i denne tilstanden har blitt utvidet som et resultat. Foreningen sier at muscadine er 40 ganger sunnere enn noen annen druesort.