Digidexo.com

Over the Counter medisiner for bendelmark

Over the Counter medisiner for bendelmark


Bendelorm er en infeksjon forårsaket av den taeniasis parasitten. Den taeniasis parasitten er vanligvis funnet i forurenset vann og mat. Bendelorm infeksjon er vanligvis ervervet når en person får i seg forurenset forbruksvarer. Mens bendelorm kan behandles med reseptbelagte medisiner, er det ingen over-the-counter medisiner tilgjengelig for å behandle bendelorm.

Avføringsmidler

Mens bendelorm kan behandles med reseptbelagte medisiner, vil det drepe larvene (egg). Legen din kan anbefale en mild over-the-counter avføringsmiddel, med reseptbelagte medisiner for å rense kroppen for eventuelle gjenværende egg.

Symptomer

Symptomer på bendelorm infeksjon kan inkludere vekttap, tap av matlyst, kvalme og magesmerter.

Invasiv Bendelorm

Da forblir ubehandlet, kan bendelorm larver migrere til hjernen, "invasiv bendelorm." Symptomer på invasiv bendelorm infeksjon kan omfatte, kramper, feber, en cyste og nevrologiske symptomer.

Diagnose

En prøve av avføringen kan være collect av legen din og sendt til et laboratorium for påvisning av larver etter mikroskopisk testing.

Behandling

Behandling av bendelorm infeksjon innebærer reseptbelagte medisiner som er giftig for bendelorm parasitten. Praziquantel og albendazole er medisiner oftest foreskrevet for å behandle bendelorm infeksjon