Digidexo.com

Laksérolje og mageinfeksjoner

Laksérolje og mageinfeksjoner


Laksérolje er en ekstern naturlig behandling for mageinfeksjoner og fordøyelsesproblemer forårsaket av virus, bakterier, sopp eller parasitter. Laksérolje kan gjøres og brukes hjemme til å øke kroppens naturlige immunforsvar for å bekjempe og eliminere infeksjoner og giftstoffer i magen.

Historie

Castor olje er avledet fra frø av trinse bønner og har lenge vært brukt som en intern naturlig avføringsmiddel og eksternt for å øke sirkulasjonen og eliminering. Castor olje har også blitt brukt som en tradisjonell naturmedisin siden antikkens Egypt. Bruken av Laksérolje som et naturlig middel ble popularisert av den synske healer Edgar Cayce, som døde i 1945.

Beskrivelse

Lymfatisk sirkulasjon og produksjon er nødvendig for celler for å finne og ødelegge infeksjoner, bakterier og sopp. Laksérolje plassert på magen øker lymfatisk sirkulasjon, noe som bidrar til å eliminere infeksjon.

Bruksområder

Laksérolje er laget ved å dyppe et stykke lin eller flanell i lakserolje og oppvarming av olje til den er varm. Den oppvarmede pakke er innpakket i plast for å hindre lekkasje og plassert på magen. Det holdes varm med en varmeflaske eller varmepute og bør stå i stedet for 30 til 40 minutter. Disse bør brukes etter behov, men generelt to ganger per dag for inntil to uker ved å gjøre en ny pakke for hver bruk.

Bivirkninger

Konstant bruk utover den anbefalte tiden kan føre til væske og elektrolytt ubalanser i kroppen, noe som vil føre til merkbare svakhet eller svimmelhet, samt mild kvalme, oppkast og magekramper. En økning i avføring er også vanlig, som ricinusolje er et avføringsmiddel og arbeider for å eliminere infeksjon fra magen. Som med alle medikamenter, er allergisk reaksjon mulig.

Advarsler

Laksérolje skal ikke brukes på små barn, gravide eller ammende kvinner, de med indre blødninger eller aktive sår, eller personer som har hatt kreft på grunn av en økt risiko for spredning av sykdommen. Antacida og melk redusere absorpsjonen av hjul, så unngå å bruke disse i minst en time før du bruker pakker.