Digidexo.com

USDA Food Pyramid for Kids

USDA Food Pyramid for Kids


Maten pyramide inneholder fem mat grupper og den anbefalte mengden for å konsumere daglig for hver type. Maten pyramide for barn illustrerer de ernæringsmessige behovene til barn i førskolen og opp til 11 år.

Historie

Maten pyramiden ble introdusert i 1992 av US Department of Agriculture, som først publiserte kostholdsanbefalinger for voksne i 1894 I 1916 USDA utgitt en mat guide for barn kalt "Food For små barn", som først introduserte fem mat grupper. I løpet av årene, de fem gruppene ble syv, deretter fire, før du går tilbake til fem i 2005 for brukervennlighet og å minske forvirring.

Matvaregruppene

Den mypyramid for Kids næringspyramiden, fortsatt i bruk per september 2010, anbefaler følgende daglig beløp for hver matvaregruppe: korn, 6 gram; grønnsaker: 2,5 kopper; frukt, 1,5 kopper; melk, to kopper for barn i alderen 2 til 8, tre kopper for barn i alderen 9 til 11; kjøtt og bønner, 5 gram.

Oljer, fett og sukker bør inntas med måte --- og da bare de mest sunne oljer og fett. Utvalg av alle disse matvarene er anbefalt og oppmuntret.

Bruk

Mypyramid har forskjellige-farget striper for hver matvaregruppe, og barna oppfordres til å spise mat fra hver farge. Noen striper er bredere, noe som indikerer at barn bør spise mer fra matvaregrupper innenfor disse. Mypyramid viser også en person som kjører eller fotturer opp på siden, som representerer viktigheten av daglig mosjon. Mypyramid anbefalinger kaller for barn å få minst 60 minutter fysisk aktivitet om dagen.