Digidexo.com

Mann Super diett informasjon

Mann Super diett informasjon


Siden alle modellene er vurdert basert på deres fysiske utseende, er deres kosthold et vesentlig element i sin karriere. Mannlige modeller har en tendens til å følge høye protein dietter, mens de eliminerer enkle sukkerarter, og spise mange små måltider gjennom dagen.

Typer

Det viktigste næringsstoffet for mannlig modell kosthold er protein. Protein bidrar til å hjelpe i muskel utvinning og kan avverge sult. Vanlige kilder til protein som er egnet for en modell kosthold inkluderer egg og eggehviter, magert biff, skinn kylling og fisk. Forbruker store mengder protein, og samtidig unngå enkle sukker og usunt fett, holder en modell trim.

Kosttilskudd

Kosttilskudd står for et annet viktig aspekt av en modell kosthold, rister spesielt protein. De fleste rister inneholde ca 50 gram både karbohydrater og protein og er fortært både før og etter trening. Dette bidrar til å gi både energi til trening og ernæring kroppen trenger for å komme seg etter trening. Videre virker det som en erstatning for måltider og holder modeller satiated mellom måltidene.

Time Frame

Den endelige vesentlig element av dietten ikke bare omfatter hva modellen spiser, men når de spiser det. Måltidene er vanligvis delt inn i fem eller seks små måltider fordelt jevnt utover dagen. To til tre av disse måltidene generelt består av protein shakes. Inndelingen av måltider tjener to funksjoner; det sikrer modeller vil ikke være for sulten mellom måltidene, og det stabiliserer stoffskiftet.