Digidexo.com

Kosthold og mosjon planer for tenåringer å gå ned i vekt

Tenåringer er smart å begynne å betale oppmerksomhet til deres vekt nå. Som tenåring, er du nå sette scenen for resten av livet ditt. Når du etablere sunne vaner nå, vil du være mer sannsynlig å feste med dem. Du kan finne diett og mosjon planer for tenåringer å gå ned i vekt, men du kan også finne suksess bare ved å spise riktig mat og øke aktivitetsnivået.

Gode ​​dietter for Teens

Dietter begrense mengden mat du spiser i et forsøk på å skape et kaloriunderskudd, noe som resulterer i vekttap. Hvis du ønsker å følge en bestemt vekttap plan, se etter en som fokuserer på sunn mat.

For eksempel er Weight Watchers et godt valg fordi det fokuserer på porsjonskontroll. Du bør spise først og fremst sunn mat, men det er også noen rom for deg å ha en og annen godbit. The South Beach Diet er en annen godt kosthold for tenåringer fordi det fokuserer på sunn mat - mange magre proteiner, frukt og grønnsaker og helkorn.

Sunne matvaner

Du trenger ikke å bruke tid på å telle kalorier eller å følge en streng diett plan hvis du ønsker å gå ned i vekt. Bare bytte usunn mat som du spiser med sunnere valg kan være nok til å utløse vekttap.

Start med å se på de matvarer som du nå spise og bestemme hvilke som ikke er sunt. For eksempel kan du bruke din lunsj penger til å kjøpe junk food i stedet for skolen lunsj eller komme hjem og spise en pose potetgull i ettermiddag. Uansett hvor du finner at du gjør dårlige valg, utveksle det for en sunn en, for eksempel å bringe en sandwich og grønnsaker hjemmefra eller spise frisk frukt etter skolen.

Mosjon planer for tenåringer

Trening er en annen viktig faktor i vekttap ligningen. Ved å øke aktivitetsnivået ditt, vil du forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt raskere.

Velg en øvelse som interesserer deg. Hvis du liker å spille videospill, så du kan gjerne treningsprogrammer som bruker en Wii. Hvis du liker dans, kan du bli med i en dans klasse eller kjøpe videoer som gir deg en god treningsøkt mens dans. En flott måte å bli motivert, er å trene med en venn. Du kan holde hverandre fra hoppe treningsøkter.