Digidexo.com

Hvordan å miste Tummy Fat raskt

Hvordan å miste Tummy Fat raskt


Aldring forårsaker stoffskiftet å bremse ned og mengden av fett i kroppen din til å øke, spesielt i magen. Under fett som du faktisk kan se løgner visceralt fett, som er dypere inne i magen og omgir abdominal organer. For mye fett konsentrert i midtpartiet er usunn og har vært knyttet til hjertesykdom, diabetes, slag, brystkreft, insulinresistens, høyt kolesterol og triglyserider. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold er den beste måten å miste magen fett.

Hvordan å miste Tummy Fat raskt

Lose Belly Fat

•  Spis et sunt kosthold. Kutt ut usunn mat. Les alle ernæring etiketter og se etter fettfattig mat med flerumettet fett i stedet for mettet fett. Spis mer frukt og grønnsaker og redusere inntaket av karbohydrater, som pasta og brød. I tillegg redusere porsjonsstørrelser og kaloriinntak for å miste vekt og buk fett.

Tone dype magemusklene. Få ned på alle fire og la magen strekker seg ned. Ta dype åndedrag inn og ut og trekke magen innover mot ryggraden din, klem og hold i 10 sekunder. Gjenta dette 10 ganger daglig.

Tone dine nedre magemuskler. Legg deg ned på ryggen med knærne bøyd. Stram magemusklene og bøy bekkenet litt opp og hold i 10 sekunder. Gjenta dette 20 ganger.

forplikte seg til styrketrening. Gjennomføre vekt øvelser på ditt lokale treningsstudio eller hjemme. Ditt lokale treningsstudio vil ha instruktører som kan identifisere maskiner som er rettet mot magen.

Finn en aerobic aktivitet å gjøre i minst to og en halv time i uken i tillegg til dine ab øvelser og vekttrening. For eksempel innlemme gå eller løpe i ditt treningsprogram.

Få skikkelig hvile. Mengde og type søvn du får er viktig. Sørg for at du får nok dyp søvn, minst åtte timer hver natt. Reduserte mengder av dyp søvn er assosiert med reduserte nivåer av veksthormon, noe som bidrar til å regulere fett og muskel i voksen alder.

Hint

  • Alltid konsultere med din lege før du begynner noen form for trening eller kosthold.