Digidexo.com

Best Hjem rette for Belly Fat

Best Hjem rette for Belly Fat


Sta magen fett holder seg vanligvis rundt for en kombinasjon av årsaker. Det er ikke vanlig å endre bare én vane og se vekttap i midsection. Nesten alt som er effektiv i å miste buk fett begynner i hjemmet, og er gjort uten spesialisert utstyr eller tjenester. Både menn og kvinner sliter med magefett, og begge kan gjennomføre de viktigste trinnene for å miste at fett i deres daglige liv.

Reduser Kalorier

Den beste måten å hoppe starte magen fett tap er å redusere det daglige kaloriinntaket. Det enkle faktum er at en person må forbrenne mer kalorier enn hun tar i hver dag for å gå ned i vekt. Beregne et daglig kaloriinntak kan være komplisert, så mange vekttap eller mat bøker inkluderer en kalori diagram. Kalori kalkulatorer er nettet også; for eksempel på www.mayoclinic.com, vil gå inn din alder, vekt, høyde, kjønn og aktivitetsnivå, og området beregne daglige kalorier som kreves. En lege kan være det beste alternativet for å fastslå en sunn daglig kalori plan.

I tillegg til å redusere kalorier, velge "smartere" kalorier er også viktige. Kaloriene i en cookie er ikke lik samme mengde kalorier som finnes i nøtter eller frukt. Kalorier fra raffinert sukker er ikke like effektiv i kroppen, og er ikke satt til å arbeide på samme måte som sukker i frukt, f.eks. Selv om en matvare er annonsert som lav-fett, er det likevel viktig å sjekke kalorier. Mange vil trenge for å holde oversikt over daglige kalorier i minst et par uker. Etter det, vil de begynne å vite hvilke matvarer vil gi dem den mengden kalorier de trenger.

Target The Tummy

Trening er en effektiv hjem rette for å brenne kalorier, og en kombinasjon av cardio og buk-targeting garantert vil bidra til å skape en slankere ramme. Cardio øvelser er de som øker hjertefrekvensen og gjøre folk svette. Hjemme kan cardio trening være å gå eller løpe, danse, gå opp og ned trapper eller etter en øvelse DVD i stuen. Folk bør komme i en cardio trening minst tre ganger i uken.

Alternative cardio dager med buk-targeting dager. Rettet mot magemusklene vil inneholde øvelser som kontrakt og slappe magemusklene, som crunches eller sit-ups og push-ups. I stedet for å gjøre et stort antall raske crunches, prøve langsommere bevegelser med lengre perioder for å holde musklene i en sammentrukne stilling. Folk vil vite at de gjør dette riktig når de "føle brenne."

Begrense alkoholforbruket

Drinker er vanskelig fordi folk føler at de ikke spiser så mange kalorier som de gjør mens de spiser. Men alkoholholdige drikker, spesielt øl, er som magneter for magefett. En og annen drikke er ikke skadelig for en diett, men velger alkohol som rød vin vil være mindre problematisk.

Få nok søvn

Å få minst syv timer søvn en natt kan bidra til å redusere stress (og behovet for en annen måltid). Stress og søvnmangel kan begrense kroppens insulinproduksjon, som kontrollerer blodsukkeret.