Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food


Mens det er hundrevis av forskjellige kjepphest dietter, å miste vekt er et resultat av et enkelt faktum: For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Dette gjør vekttap mulig selv når du spiser junk food. Dr. Mark Haub ved Kansas State University mistet 27 pounds ved å spise en nøye proporsjonert diett av snack kaker, chips og kjeks. Han spiste en daglig diett på 1800 kalorier, og klarte å øke sin gode kolesterolet (HDL) og å senke både hans dårlige kolesterolet (LDL) og hans triglyserider nivå. Dr. Haub kosthold bevist at kaloritelling er en måte å miste vekt. Imidlertid mister vekt er ikke det samme som å opprettholde optimal helse. Hva du spiser er like viktig for din langsiktige helse som hvor mye du forbruker. Selv om det er teknisk mulig å gå ned i vekt mens de spiser junk food, er det skadelige langtidseffekter av høyt sukkerinntak og av å ikke få tilstrekkelig ernæring og fiber gjennom et balansert kosthold.

Hvordan å miste vekt ved å spise junk food

Kaloritelling

Liste din favoritt mat, inkludert junk food.

Listen det foreslåtte servering størrelse og kaloritelling av disse matvarene ved siden av hvert element. Du kan finne denne informasjonen på baksiden eller på siden av emballasjen.

Legg opp alle kaloriene du ville forbruke om du spiste en porsjon størrelsen på hver av disse matvarene hver dag. Sammenlign dette med kaloriene du ville forbruke hvis du spiste vanlig servering størrelse hver dag.

Juster din liste slik at kaloriinntaket er mindre enn 1800 kalorier. Alternativt justere listen slik at junk food kalorier er begrenset til en annen prosentandel av ditt daglige kaloriinntak. 600 kalorier eller 33% ville tillate for 3 til 5 foreslo porsjoner av mange typer junk food som snack kaker, kjeks og chips.

Drei dine junk mat valg for å best passer ditt daglige preferanse.

Slanking

List andre, kanskje sunnere, mat som du ville nyte å spise. Beregne kalori påvirkning og justere listen. Husk at en diett av bare informasjonskapsler kan bli like tung som en diett av bare grønnkål. Husk også at ernæring er ikke bare om kalorier. Fiber, vitaminer og mineraler er alle viktige for helsen din. Disse kan bare finnes i visse matvarer, inkludert grønnsaker og frukt.

Suppler kosthold med et daglig multivitamin, porsjoner grønnsaker og andre lav kalori sunn mat. Dr. Haub jevnlig lagt helmelk og kaffe til sin diett. Mens daglige vitaminer vil gi deg grunnleggende ernæring, har de ikke gi deg en sunn kilde til fiber.

bekjempe sult ved å spise små måltider oftere og drikke rent vann. Bor hydrert spiller en viktig rolle i å miste vekt. Ikke bare hjelper det kroppen din skylle ut giftstoffer, men det hjelper deg også regulere sult cravings.

Bruk denne dietten i moderate mengder. Mens Dr. Haub eksperiment viste et punkt om kalori telling og vekttap, betyr det ikke nødvendigvis gir en sunn livsstil valg. Riktig ernæring handler om mer enn kalorier og får et bredt spekter av næringsstoffer kan bare gjøres ved å forbruke en godt balansert diett av hele matvarer, inkludert magre proteiner, hele korn, grønnsaker og frukt.

Hint

  • Rådfør deg med helsepersonell før du starter en diett. Fast food forrettene var ikke i Dr. Haub opprinnelige eksperimentet. Spis junk mat valg sakte og flere timers mellomrom.