Digidexo.com

Hvordan få virkelig Skinny

Hvordan få virkelig Skinny


Komme radmager er et mål ofte ettertraktet for å se og føle seg attraktiv. Selvfølelse er en viktig del av den generelle helse, som å opprettholde en positiv personlig utsiktene i stor grad bidrar til livskvalitet og avdelinger av depresjon. Like viktig som det er å føle seg attraktiv, er åpenbare fordeler av vekttap ofte oversett. Sunn kroppsvekt hindrer sykdommer som diabetes, koronarsykdom og arthritis.Therefore, får radmager er en beundringsverdig mål som bør sees på som en positiv livsstilsendring. Tar de riktige trinnene vil hjelpe deg å kaste pounds og holde dem av for godt.

Hvordan få virkelig Skinny

Trening

Vri hver dag aktiviteter og pendler til muligheter til å bli fysisk aktive. Gå eller sykle til butikken nedover gaten i stedet for kjøring. Ta trappen i stedet for heisen. Støvsug huset kraftig, ta med barna til parken eller lufte hunden oftere.

Lag treningsmuligheter på jobb. Bruk pauser for å gå eller jogge rundt kontorbygningen stedet for å snakke på din mobiltelefon eller ser på TV. Noen selskaper tilbyr treningssentre på stedet, som kan benyttes under lengre pauser og før eller etter arbeidsøkter.

Sett av 30 minutter per dag for å delta i intens fysisk aktivitet, noe som øker hjertefrekvensen og er nødvendig for å miste betydelig kroppsvekt. Sykkel, jogge eller gå på treningsstudio. Prøv aerobic eller dansekurs for å gjøre øvelsen mer attraktivt.

Kosthold og ernæring

Konsumere lav-kalori, lav-fett matvarer og unngå mettet og trans fett for å redusere kaloriinntaket. Fisk, nøtter og lav-fett eller nonfat meieriprodukter er høy-protein, lav-fett matvarer som bistår i vektreduksjon.

Les mat etiketter og observere anbefalte porsjonene. Snarere enn å konsumere tre store måltider per dag, spiser 04:57 små måltider gjennom dagen med sunn snacks i mellom. Dette vil øke forbrenningen og reduserer risikoen for overspising.

Konsumere anbefalte frukt og grønnsaker porsjoner daglig. Frukt og grønnsaker inneholder nyttige vitaminer og antioksidanter som fremmer vekttap. Den anbefalte servering for hver er 2 kopper pr.

Unngå sukkerholdig eller kullsyreholdige drikker og bearbeidet, kunstig mat. Disse elementene øker insulinnivået, som konverterer sukker til uønsket magefett. I stedet spiser rikelig med vann for å øke metabolismen og sikre tilstrekkelig hydrering nivåer.

Hint

  • Håpefulle som slår til slankepiller som en form for hurtig vekttap sette seg høy risiko for hjertesykdom og hjertesvikt, blant andre negative bivirkninger. Det anbefales at slanking er sett på som en livsstilsendring enn en rask løsning, ettersom bare regelmessig trening og matvaner vil hjelpe deg å miste vekt på en sikker og effektiv måte.
  • Under trening, tar seg ikke å overanstrenger seg, fordi alvorlige skader kan oppstå. Muskler kan føle seg trøtt, men smerte bør ikke være en del av opplevelsen.