Digidexo.com

Hvordan avlaste en tørr hakkende hoste

Hvordan avlaste en tørr hakkende hoste


En tørr, hakkende hoste kan være svært persistent og være svært smertefullt hvis den ikke behandles med noen form for medisiner eller urtemedisin. Sammen med de klassiske hostemedisiner som hostestillende sirup og urtete, er det mange løsninger for å undertrykke hoste.

Luftfukter

Tørr luft er svært skadelig for luftveiene i kroppen. Uten riktig smøring, kan spiserøret og lungene blir sprø og tørket over lengre perioder med tørr luft inhalasjon. En veldig enkel måte å unngå og behandle tørr luft passasjer er ved å legge en luftfukter til huset ditt. Luftfuktere vil øke luftfuktigheten i huset ditt, stopper tørr hoste fra får gå.

Hvitløk

Hvitløk er en av naturens kur alls. Det kan hjelpe deg kjempe omtrent enhver sykdom du kan kaste på den. Dette inkluderer en tørr hoste. Hakk eller hakke en hel fedd rå hvitløk og legg den i en bolle. Bland noen spiseskjeer honning inn med hakket hvitløk og dekk til med et lokk eller plastfolie. Tillat denne blandingen til å marinere over natten og ta en spiseskje ved behov. Honningen vil absorbere de helbredende kvaliteter av hvitløk som da vil smøre halsen på vei ned, og dermed beroligende den tørreste av de struper nok til å kurere hoste.

Lakrisrot

Lakrisrot er tørket roten av lakris anlegget. Du kan kjøpe den hel, hakket eller i et pulver. For det formål å undertrykke hoste en tørr, pulverisert form vil være den beste måten å gå. Bland omtrent 5 g av lakrisrot-pulver med en liten mengde av honning. Lakris rot vil sooth betent hals og honning vil igjen pels i halsen med et lag med smøring. Gjør dette tre ganger om dagen for så lenge hosten vedvarer.

Klassiske Behandlinger

Tar en medisinert hostesaft, eller antitussive, er også en fin måte å kjempe mot en tørr hoste. Den antitussive sirup vil belegge halsen, smøre det nok slik at hosten er stoppet. Det er også sentralt virkende medisiner tilgjengelig for å stoppe en tørr hoste. De suppressants er kodein og dekstrometorfan. Disse stoffene litt nummen vagus nerve som forbinder lungene til hjernestammen. Dette hindrer visse kommunikasjon mellom de to for å forekomme, slik som hoste.