Digidexo.com

Hvordan bruke urter for å øke Memory

Hvordan bruke urter for å øke Memory


Urter er planter som er dyrket spesielt for å tjene en medisinsk eller kulinariske formål. Det har vært noen lovende forskningsstudier som ser ut til å foreslå at du tar urter som rosmarin, gingko biloba, rosmarin og ginseng kan faktisk bidra til å forbedre hjernens funksjon og informasjon oppbevaring. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Øk minne med bruk av urter

Prøv urt velsignet tistel. Denne urten har vært kjent for å forbedre sirkulasjonen i kroppen, for å rense blodet og for å eliminere giftstoffer. Det kan fungere som en samlet hjernen Forsørger.

Ta gingko biloba for å øke blodstrømmen til hjernen. Du kan bruke gingko biloba kapsler, eller du kan velge å ta 6 dråper et alkoholfritt ekstrakt to ganger daglig.

Bruk rosmarin i kapsel eller te form for å øke blodsirkulasjonen til hjernen. Forbedret blodstrømmen til hjernen har blitt vist å øke hukommelsen nesten umiddelbart.

Styrk din generelle kroppen ved å ta ginseng. Etter å ha en frisk kropp er viktig for å opprettholde riktig blodstrømning og hukommelse, kan en daglig dose av ginseng være svært fordelaktig.

Vurder å bruke salvie for å øke overførings kjemikalier i hjernen. Det har vært flere lovende studier som viser at folk som tar salvie er mindre sannsynlig at lider av hukommelsesproblemer.

6. Finn ut mer om hvordan du kan øke din hukommelse gjennom bruk av urter ved å besøke "Medline Plus" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • De fleste urtemedisiner er billig å moderat priset. Men du kan finne tørkede urter og te tilbyr en større besparelser enn kapsler og tabletter.
  • Kombiner urter med regelmessig mosjon for å maksimere fordelene av disse naturlige rettsmidler og holde deg frisk. Trening øker blodgjennomstrømningen, noe som kan øke din hukommelse.
  • Husk at naturmidler ikke er ment å erstatte behandling av en lege når du har en livstruende krise eller skade. Hvis du opplever alvorlige hukommelsestap, forvirring, tap av bevissthet eller uforklarlig svimmelhet, kontakt legen din umiddelbart eller dra til sykehuset.
  • Ginseng bør ikke tas av personer som lider av hjertesykdommer, høyt blodtrykk eller hypoglycimia.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.