Digidexo.com

Hvordan velge en influensa Medisinering

Hvordan velge en influensa Medisinering


Influensa er en svært vanskelig sykdom når den er fullt utviklet i systemet ditt, men det er mulig å ta influensa medisiner for å kontrollere symptomene. Influensa vaksine er også tilgjengelig for å bidra til å forhindre influensa fra utviklingsland. Hvilke medisiner du velger å styre influensa er helt opp til deg, som hver arbeider i varierende grad fra person til person.

Bruksanvisning

Velg Flu Medisinering

•  Få en influensa skutt før symptomene begynner å vises. Influensa skutt er tilgjengelig for barn og voksne i alderen 5-49 (eller eldre hvis det er tillatt av legen din), og er en av de mest effektive middel for å forebygge influensa.

Merk at for å få ekte influensa medisiner (ikke over-the counter rettsmidler eller enklere behandlinger) må du gå til en lege. Reseptbelagte styrke influensa medisiner er bare tilgjengelig etter undersøkelse av en medisinsk faglig.

Spør legen din om Symmetrel og Flumadine, to typer influensa medisiner kjent være effektiv mot influensa type A. Noen stammer av viruset er eller synes å ha blitt motstandsdyktig mot narkotika, men så snakke med legen din for mer informasjon.

Unn Influensa type B med Relenza eller Tamiflu. Influensa type B ennå ikke er motstandsdyktig overfor medikamentene, og de er også i stand til å være effektiv mot influensa type A i tillegg. Disse to medisiner er også mest effektive hvis de administreres i løpet av de første 48 timer etter symptomdebut, siden deres effektivitet avtar etter gang.

Slå på antibiotika som ribavirin i tilfelle at noen influensainfeksjon utvikler seg til lungebetennelse.

Bruk over disk alternativer når symptomene er mindre alvorlig eller på tampen av infeksjonen. Produkter som Afrin kan hjelpe med tett nese, og alternativer som Sudafed og theraflu er stor for å redusere symptomer i tillegg.

Hint

  • Bruke rensemiddel under influensasesongen, og spesielt når du vet at du er i et miljø der folk har influensa eller har blitt utsatt for. Hånddesinfeksjon har vist seg å bidra til å redusere risikoen for å pådra seg influensa.
  • Alltid oppsøke lege når du arbeider med en spesielt alvorlig tilfelle av influensa. De kan hjelpe deg med å velge den beste medisinen for å behandle sykdom, samt hjelpe deg i tilfelle tilstanden din forverres.
  • Aldri ta influensa medisiner i doser større enn anbefalt av produsenten eller legen din. Gjør du det kan føre til farlige bivirkninger.