Digidexo.com

Hvordan lage en korsryggstøtte Belt

Hvordan lage en korsryggstøtte Belt


Korsryggstøtte er avgjørende for å bevare helsen til ryggen og kroppen. Korsryggen - nedre tredjedel av ryggraden - er under konstant press på grunn av daglig bøying, vridning og løfting. Faktisk, ifølge American Academy of Family Physicians, ni av ti voksne lider av noen form for korsryggsmerter. Laging din egen korsryggstøtte beltet er én løsning. Beltet komprimerer det nedre område av ryggraden, oppkvikkende det for alle fysisk aktivitet. Med noen få standardelementer, vil du være på vei til lumbar smertelindring på kort tid.

Bruksanvisning

•  Mål omkretsen av din midsection. Mål avstanden fra midten av ryggraden din, rundt høyre side av kroppen, til navlen. Det dobbelte antall for å bestemme den totale omkrets.

Tilsett 3 inches til den totale omkrets for å bestemme den endelige målingen. De ekstra 3 inches tillater nødvendig overlapping av din støtte belte stoff.

Skjær to elastiske vikle bandasjer til lengden på den endelige målingen. Sy de kuttede ender av hver vikle stengt for å sikre det maskeformede stoffet og elastisk - komponentene av wrap - forblir intakt.

Legg en elastisk sjal ut flat. Legg den andre elastisk sjal over det første. Overlapping langsiden av den andre wrap med langsiden av den første wrap med 3 inches. Tegn en svak krittstrek for å hjelpe deg å opprettholde 3-tommers mark. Sy elastiske wraps sammen. Tørk bort krittmerket når du er ferdig. Du har nå en stor 9-tommers bred elastisk sjal.

Spør en assistent til å måle bredden på korsryggen.

Mål og skjære et stykke av 1/4-tommers tykke, høy tetthet urethane skum til 9-inches høy og samme bredde som ryggen. Lim skum til sentrum av den store sjal.

Legg borrelås til hver ende av den store sjal. Trekk korsryggstøtte beltet stramt rundt midsection - justeres slik at skummet er sentrert på ryggraden og tilbake. Fest beltet på plass med borrelås.