Digidexo.com

Fibromyalgi & Vekttap dietter

Fibromyalgi er en smertefull tilstand som påvirker nesten fire millioner mennesker i USA alene. Selv om ingen spesifikk diett har vært "offisielt" anbefales for personer med fibromyalgi har pasienter rapportert at enkelte matvarer er bedre eller verre på kontroll av symptomer. Dermed vil en skikkelig vekttap diett for fibromyalgi lider ta hensyn til dette, skreddersy en ernæringsmessig tilnærming som vil gi de beste fordeler til både vektkontroll og sykdom ledelse.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en sykdom i muskel-skjelettsystemet, er årsaken som fortsatt ukjent. Personer som lider av fibromyalgi har symptomer som muskelsmerter, søvnvansker, hodepine og irritabel tarmsyndrom, blant andre. Kvinner er langt den mest hyppige lider av fibromyalgi, som mellom 80 og 90 prosent av pasientene er kvinner.

Fibromyalgi og kosthold

Selv om det er ingen offisiell diett for fibromyalgi, er det likevel en rekke forslag som har blitt funnet nyttig når du arbeider med sykdommen. Generelt, personer med fibromyalgi har å konsumere en sunnere og mer naturlige diett enn de uten sykdommen, så bearbeidet mat ofte har en tendens til å utløse symptomer. Dette er neppe en negativ når det kommer til vekttap slanking, så halve kampen i kosten er eliminere forbruket av bearbeidede varer.

Implementering av en Fibromyalgi Diet

Den enkleste løsningen for å håndtere både symptomer på fibromyalgi og vekt kontroll problemer er å implementere en lav glykemisk indeks kosthold. Den glykemiske indeks (GI) er en skala som måler effekten av en rekke matvarer på blodsukkeret. Som leger har funnet ut at å kontrollere blodsukker pigger er nøkkelen til å håndtere vekt og fibromyalgi, kan en lav-GI diett slå to fluer i ett smekk.

Lav-GI Diet Advice

Ifølge glykemisk indeks, karbohydrater med han minst innvirkning på blodsukkeret er grønnsaker, frukt og helkorn. Derfor bør du helt eliminere forbruket av alle karbohydrater som ikke faller inn i disse kategoriene. Dette inkluderer alle kalori-holdige drikker, all bearbeidet (pre-forberedt) mat, og alle raffinert (hvitt mel) objekter. Hold deg til en diett av magre proteiner, frukt, grønnsaker, hele korn, og sunt fett (for eksempel oljer og naturlige fettstoffer - mandler, avokado og kokosnøtter).

Betraktninger

Forbruk av essensielle fettsyrer kan også dra fibromyalgi lider ved å gjenoppleve betennelse. Disse inkluderer omega 6 og omega 3 fett, men som du vil være forbruker nok av omega 6 fettsyrer fra kjøtt, trenger du bare å supplere med omega 3 fett som fiskeolje. Fiskeolje har også vist seg å nytte vekttap, så dette er en annen dual løsning for personer med fibromyalgi som er ute til kosthold.