Digidexo.com

Hva er den raskeste måten å miste 80 pounds?

Hva er den raskeste måten å miste 80 pounds?


Den raskeste måten å miste den ekstra 80 pounds er å spise et sunt kosthold og å trene regelmessig. Det er noen retningslinjer du bør følge for å gå ned i vekt raskt, men fortsatt gjøre det trygt. Det er viktig å gå ned i vekt, slik at du kan holde vekten av, i stedet for å få den tilbake.

Diet

Det er viktig å endre kostholdet ditt for å miste vekt trygt. Arbeidet med å endre livsstil. Ikke bare vil vekten kommer av lettere, vil du føle deg bedre og se bedre ut. Kroppen din vil fungere bedre, og du vil spare penger på mat fordi du ikke vil være å kjøpe en haug med skrot.

Spise en diett som består av hele matvarer. Spis hele korn, brun ris, masse frukt og grønnsaker, magert kjøtt, magre meieriprodukter og nøtter. Hvis du prøver å gå ned i vekt bør du spise mellom 1500 og 1800 kalorier per dag, avhengig av aktivitetsnivå. Jo mer aktiv du er, jo flere kalorier du trenger. Du ønsker ikke å spise for få kalorier eller kroppen din vil gå inn i sult-modus.

Spis fem eller seks mindre måltider utover dagen. Dette vil hjelpe deg å unngå cravings og bli fornøyd. Det vil også holde stoffskiftet stødig.

Drikk mye vann. Prøv ikke å drikke brus - disse er full av tomme kalorier. Også unngå kosthold drinker. De kunstige søtstoffer ikke gjør kroppen din noe bra, og i motsetning til det mange tror, ​​har de ikke hjelpe deg å miste vekt.

Trening

Mens det er flott å ha et sunt kosthold, vil de resultatene du leter etter ikke skje så fort hvis du ikke trener. Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt raskt, trener seks dager i uken. Ikke trening syv dager fordi kroppen din ikke trenger en dag å hvile. Hvis du er ute av form, starter tregere med tre dager i uken (trener annenhver dag) og deretter jobbe opp til seks dager som du komme i bedre form. Oppgave for mellom 30 og 60 minutter av gangen. Selvfølgelig, jo lengre du trener, jo flere kalorier forbrenner du og jo raskere vil du miste vekt.

Innlemme både styrketrening og aerobic øvelser i din rutine. Det er best hvis du kan veksle styrketrening og aerobic trening dager. Dette gir kroppen en sjanse til å komme seg fra gårsdagens trening samtidig utfordrende det.

Sørg for å gjøre styrketrening for både øvre og nedre kroppen. Hvis du ikke gjøre begge deler, er du juks selv, og vil ikke se den samme type resultater som du ville gjort hvis du gjorde en trening for hele kroppen.

Veksle din aerobe øvelser. Ikke bli sittende fast i et hjulspor. Etterhvert vil kroppen din bli vant til treningen du gjør og det vil ikke brenne så mange kalorier. En måte å komme forbi et vekttap platå er å endre ditt treningsprogram. Så planlegge og unngå å bli sittende fast på et platå.

Har høy-kalori brennende øvelser som løping, svømming, sykling og høy impact aerobic.

Få Support

Kosthold og mosjon med en venn eller et familiemedlem. Hvis du har noen andre å gjøre det med hvem som vil støtte deg, er det mer sannsynlig å feste med det og mindre sannsynlig å hoppe ut på trening eller jukse på kostholdet ditt.

Ikke gjør ditt kosthold og mosjon rutine så strenge at du ikke vil være i stand til å følge den. Sett realistiske mål for deg selv. Det er best å gå ned mellom en halv kilo og to pounds per uke for sikker vekttap.

Sørg for å snakke med legen din før du starter en diett plan.