Digidexo.com

Natural Vekttap suksesshistorie

Å miste vekt tar naturligvis hardt arbeid, engasjement og tålmodighet. Men det er den beste måten å sikre varig suksess når du prøver å nå dine vekttap mål. Å miste vekt naturlig betyr endring av matvarer du spiser for å begrense mengden kalorier du forbruker samtidig som at kroppen din fortsatt får de næringsstoffene den trenger for å fungere health og riktig. Mens hver naturlig vekttap suksesshistorie er annerledes og spesielt til den enkelte, det er sikkert felles tråder som er medvirkende faktorer i hvert tilfelle.

Til Start

Alle som har mistet en betydelig mengde vekt og holdt den av vil fortelle deg det tar tid og en solid satsing på dine mål. Du må erkjenne at å miste en betydelig mengde vekt krever en endring i livsstil. Du kan ikke forvente at dette skal skje over natten.

Endringer i kosthold

Sakte begynner å gjøre fornuftige endringer i kostholdet ditt. Det kan være lurt å starte med å kutte ned på raffinerte karbohydrater som bare blir til sukker i blodet, siden de ikke inneholder noe kroppen din trenger at du ikke vil få andre steder. Spis mindre porsjoner til måltidene. Dette kan oppnås ved å spise sunn og tilfredsstillende snacks som frukt, grønnsaker, yoghurt og nøtter mellom hvert måltid for å dempe appetitten. Det er best å kutte ut dessert helt. Men hvis du føler at dette vil gjøre det umulig å lykkes, begrense dessert til en gang i uken eller finne lav kalori alternativer som frukt med fettfri pisket krem ​​eller pudding laget med skummet melk.

Endringer i Exercise

Øvelsen vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt mer effektivt, det vil også nytte for din generelle helse. Ifølge en studie, beskrevet i The Washington Post, kan daglig mosjon legge opp til fire år til den gjennomsnittlige persons liv. Legg trening i din daglige rutine ved å starte med små mål som å gå en mil, tre ganger hver uke. Sakte jobbe din vei til større mål som jogging i 45 minutter, fem til seks ganger hver uke. Dette, kombinert med en sunnere diett, er garantert å resultere i naturlig, jevn vekttap.

Hvorfor Natural?

Løftene som presenteres av kjepphest dietter, slankepiller og avgiftning programmer virke tiltalende, men de er ofte bedra. Å miste vekt unaturlig gjennom disse metodene kan fungere å kaste pounds raskt, men du kjører den sannsynlige risikoen for å få vekten tilbake når du kommer av kostholdet. Hvis dietten er ikke noe du kan opprettholde som en livsstilsendring, er det vanligvis bedre å glemme.

Noen nyttige tips

Følgende er 10 tips som har blitt medisinsk bevist å hjelpe folk ned i vekt naturlig.

Hold en detaljert mat journal. Trene hver dag. Konsumere tre porsjoner av kalsium-rik mat hver dag. Spis protein til hvert måltid. Spis frokost. Ikke gå mer enn 4-5 timer uten å spise. Vær tålmodig (å miste en til to pounds hver uke er en sunn forventning når miste vekt naturligvis). Finn en venn som du kan dele fitness mål; du kan få støtte online gjennom nettsteder som Sparkpeople.com. Fyll opp på fargerike frukter og grønnsaker, samt hele korn; du vil få rikelig med fiber og vitaminer som vil fylle deg opp og holde deg fornøyd uten noen ekstra kalorier eller fett. Belønn deg selv, men holde seg borte fra å bruke mat som premie.