Digidexo.com

Rate av vekttap per uke

Å miste vekt sunt er en vanskelig oppgave som krever fullstendig engasjement for å nå treningsmålene. Hvor bevisst er du på forhold rundt vekttap vil avgjøre hvor mye vekt du mister på en uke.

Base Metabolic Rate

The Base Metabolic Rate er en formel utviklet for å la deg få vite den daglige kalori krav brukes til å utføre fysiske og psykologiske funksjoner. Det varierer avhengig av kjønn, alder, kondisjon og matvaner. Formelen for beregning av en kvinnes BMR er som følger: BMR = 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år). Formelen for beregning av en manns BMR er som følger: BMR = 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år).

Ernæring

Ernæring er et svært viktig element som vil avgjøre hvor mye vekt du kan miste på en uke. Vanligvis kan kutte ned din BMR kalorier med 20 prosent til 25 prosent være forskjellen mellom å miste mer eller mindre pounds en uke. Du kan sunt miste alt fra 1 til 3 pounds en uke, avhengig av dine matvaner og livsstil. For å miste mer vekt i uken, er det viktig å legge essensielle næringsmidler slik som havre, frukt, grønnsaker, magert kjøtt og kylling og fisk.

Trene

Formelen for å miste vekt er i utgangspunktet energi i (kalorier) skal være mindre enn energiforbruket. For å miste 1 kilo i uken, må du brenne alt 3,100-3,500 kalorier i uken. Utføre minst en time for hjerte-øvelser fire dager i uken, i tillegg til en daglig kalori slipp, vil føre til at du mister mer vekt i en uke. Består av et godt strukturert styrke-treningsprogram minst to ganger i uken vil også øke stoffskiftet og gnist raskere vekttap mønstre.

Advarsler

Det anbefales ikke at du kutte ned din BMR kalorier ved halvparten eller mindre, spesielt hvis du trener intenst og konsekvent. Ikke bare vil kroppen forbrenne ut (fatigue) og forårsake muskelsvikt, du kan også skade indre organer på grunn av utilstrekkelig mat. Ikke prøv å gjøre for mye for tidlig, fordi du bare risikere å skade deg selv og til slutt å måtte miste dine treningsmål. De beste resultatene oppnås gjennom progressive smarte valg, heller enn raske reparasjoner som kjepphest dietter.

Misforståelse

Det er ikke en garanti for at du vil miste mer vekt i en uke hvis du hopper over måltider. Hoppe over måltider faktisk bremser ned stoffskiftet fordi det bryter ned muskelvev. Kvinner bør forstå at styrketrening vil ikke gjøre dem store eller mannhaftig så lenge de utfører en serie av riktig styrke-øvelser designet for å brenne fett. Hvis du er usikker på hvordan du skal styrke-tog, ta kontakt med en fitness-ekspert. Mange treningssentre tilbyr to gratis treningsøktene med en fitness-ekspert som kan gjøre en stor forskjell.