Digidexo.com

Hvordan Kill Bed Bugs med timian

Timian vil ikke drepe bedbugs. Men det kan gjøre soverommet så uønsket at de vil gå et annet sted. Bli kvitt veggedyr er notorisk vanskelig, selv ved bruk av plantevernmidler. Hvis du er spesielt uvillig til å bruke farlige kjemikalier der du sover, det er urte alternativer, herunder bruk av timian. Vær oppmerksom på, men at løsningen trolig ikke vil virke over natten, og det vil trolig være mest effektiv når den kombineres med andre tilnærminger.

Bruksanvisning

Gjør eterisk olje spray. Eteriske oljer har en potent duft som kan avskrekke veggdyr. En effektiv spray består av en kopp vann i en fin-dugg sprayflaske, til hvilken det er tilsatt 10 dråper lavendel eterisk olje, 10 dråper rosmarin eterisk olje, 10 dråper eukalyptus eterisk olje og tre dråper eterisk olje av timian. Spray rikelig rundt og under madrassen og hvor som helst du har mistanke om angrep.

Gjør en urt satchet. Tørkede urter i en liten musselin bag kan være nyttig i å holde veggdyr ut av små trange rom, som en sovepose eller koffert. I en enkelt bomullspose med snorer, kombinere en kopp løsblad svart valnøtt te, en halv kopp hver av tørket eucalyptus blader og tørket lavendel knopper, en kvart kopp tørket timian og to laurbærblad. Du kan plassere disse i skap, under hjørnene av sengen og andre steder du ønsker å holde fri for bedbugs.

Få en madrass innstøping. Madrasser er ikke det eneste stedet veggdyr leve og rase, men hvis madrassen din er infisert, ett alternativ til å kaste den ut er å få en forseglet, med glidelås madrass encasement som hindrer nye bugs fra å komme inn og presentere bugs fra å forlate. Det tar omtrent et år, men til slutt alle feilene vil dø av. I mellomtiden vil det ikke være noen flere biter hvis madrassen var den eneste kilden til angrep, og din urte spray og satchets vil bidra til å forhindre nye angrep.

Tips og advarsler

  • Det er en god idé å dampe rense teppet før du bruker urte-behandlinger siden dette kan bidra til å redusere Veggedyr befolkningen. Også bruke caulk å forsegle eventuelle sprekker i vegger eller langs vinduene for å hindre insekter i å komme inn på soverommet.
  • Bruk alltid hansker når du blander eteriske oljer siden de kan bli absorbert direkte gjennom huden. Essential olje spray kan flekke noen stoffer, så vær forsiktig.