Digidexo.com

Hvordan Ease en Hoste

Hvordan Ease en Hoste


Hoste er et nyttig beskyttende mekanisme fordi det bidrar til å fjerne slim og smittestoffer fra luftveiene. Behandling som helt undertrykker det kunne gjøre mer skade enn godt. Likevel er det noen ganger nødvendig å roe en hoste, spesielt slik at du kan sove.

Bruksanvisning

•  Bestem årsaken. Siden en hoste er ikke en sykdom, men et symptom, er det viktig å finne ut hva som forårsaker hoste for å lette den.

•  Eliminer røyking. Mange hoster er forårsaket av irritanter til luftveiene som sigarettrøyk.

Fjern kjemiske irritanter du kan puste inn.

Bruk en vaporizer eller luftfukter. Fuktig luft kan bidra til å avlaste en tørr hoste og bryte opp tykt slim.

Drikk rikelig med væske, særlig klare væsker som vann. Dette vil bidra til å avlaste en tørr hals og også kondensere slim.

Sip varme væsker som buljong eller te. Te med honning kan berolige en kile i halsen.

Bruk et antihistamin eller en alternativ metode hvis hosten er forårsaket av allergi.

Suge på pastiller, hoste drops eller andre hals smokker.

Bruk en hostesaft som inneholder guaifenesin hvis du har tykt slim som du ikke kan få opp. Guaifenesin er en slimløsende, som tynner ut slimet og gjør det lettere å hoste opp og komme ut av luftveiene. Følg nøye anvisningene på etiketten.

Reduser aktiviteten til en hoste med en antitussive hoste medisin. En antitussive reduserer hyppigheten av en hoste. Bruk den kun om natten for å hjelpe deg å sove. Det er viktig å ikke bruke antitussiva døgnet rundt fordi en hoste bidrar klart luftrom. Følg nøye anvisningene på etiketten.

Hint

  • De fleste hoste er ikke farlig og vanligvis bare kjøre sine kurs. Det er viktig å ikke bruke hostemiksturer døgnet rundt for å undertrykke hoste.
  • Se en lege dersom hosten varer i mer enn en uke; Hvis du produserer gul, grønn, rosa, blod farget eller rustfarget slim; eller hvis hosten er utmattende, vedvarende og / eller ledsaget av noen av følgende symptomer: feber over 101 grader C eller høyere, brystsmerter, tungpustethet, kortpustethet eller vekttap.
  • Enhver røyker som hoste endringer bør kontakte lege. da dette kan være et tidlig tegn på lungekreft.
  • Denne informasjonen er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.