Digidexo.com

Øvelser for Rumpe

Øvelser for Rumpe


Baken er kroppens favoritt sted å lagre bort fett for at velkjente regnværsdag. Som sådan, kan det være den vanskeligste delen av kroppen til å forme og tone. Når kombinert med sunt kosthold og regelmessig kardiovaskulær trening, kan de riktige øvelser bidra til å tone baken til å se flott ut i din favoritt jeans. Det beste er at du kan gjøre dem fra komforten av din egen stue, ingen gym medlemskap nødvendig.

En balansegang

Stå med føttene skulder bredde hverandre og dine manualer (5 til £ 15. Avhengig av din kondisjon) i hver hånd, armene utvidet foran deg i skulderhøyde og håndflatene nedover. Løft venstre ben noen få inches bak deg ved å bøye venstre kne. Løft høyre arm over hodet og hold inne i tre sekunder før du sakte senker til utgangsposisjonen. Gjenta denne bevegelsen med venstre arm. For best resultat, gjør 10 heiser, fem på hver arm, før du bytter ben og gjenta prosessen.

Knebøy

Stå med føttene omtrent skulderbredde fra hverandre og dine manualer i hver hånd hviler langs lårene. Gjør en grunnleggende knebøy (som om du sitter i en stol) med vekten på hælene og knærne passerer ikke foran tærne. Klem setemuskler sammen som du kommer tilbake til startposisjon. Gjenta denne bevegelsen 15 til 20 ganger.

For å gjøre denne grunnleggende knebøy vanskeligere, prøve å øke vektene eller antall knebøy du gjør. Et annet morsomt alternativ er å droppe manualer, og i stedet for stigende sakte, hopper opp i luften og landet i en ubehagelig stilling.

Pek tærne

Lå med ryggen flatt på bakken og knærne bøyd i en 90 graders vinkel, lår vinkelrett på gulvet og føttene i luften, og armene hviler på din side. Sakte trampe venstre tærne på bakken i 10 til 15 sekunder, og deretter bytte til høyre tær i 10 til 15 sekunder, og fortsett å bytte fot i ca ett minutt (avhengig av din kondisjon). Vær oppmerksom på at hvis du føler smerter i korsryggen under denne øvelsen, fortsetter bevegelsen uten å røre tærne til bakken for samme effekt minus smerte.