Digidexo.com

1200 kalorier om dagen kosthold

Vekttap er en enkel formel for kosthold og mosjon. Den 1200 Calorie Diet er akkurat som det høres ut: forbruker bare 1200 kalorier om dagen for å gå ned i vekt. Fordi 1200 kalorier er mindre enn beløpet som normalt konsumert av en person, kan du enkelt felle noen pounds hvis denne dietten er fulgt korrekt.

Fordeler

Mens vekttap er en åpenbar fordel, er å spise mindre mat også knyttet til å leve et lengre liv. CBS News melder at i en studie av aper, de som spiste en tredjedel færre kalorier som en annen gruppe levde lenger. Mindre sykdom var et annet funn. Årsaken til dette kan være knyttet til den energimengde som utøves av kroppen å fordøye mat. Endre stoffskiftet kan bremse aldringsprosessen. Dermed omskolering din egen metabolisme ved hjelp av denne dietten kan føre til vekttap, lang levetid og lavere risiko for sykdom.

Anbefalte Foods

På denne dietten, velge mat som har en høy mengde næringsstoffer. Nøkkelen er å maksimere næringsverdi og minimere kaloriforbruket. Frukt og grønnsaker er høy i vitaminer og mineraler, men lite kalorier - disse matvarene er gode å spise hvis du er sulten og leter etter en rask matbit. Hvis kroppen er godt næret av å ha et rikelig lager av næringsstoffer, du føler deg mett lenger. Fullkorn brød og ubehandlet mat gir også høye ernæringsmessige verdier for en rimelig kalori trade-off. Hele korn er rike på fiber og B-vitaminer, noe som fører til mett lengre. Protein er viktig på et begrenset kaloriinntak: Velg kjøtt som er magert og lite fett. Tofu og soya erstatter er gode proteinkilder på denne dietten. De matche mengden protein som kjøtt per gram, men har færre kalorier.

Tips

Hold mat logge en uke før du starter 1200-kalori diett. Identifiser de matvarer som er usunn, og skjær dem først. For matvarer du liker, som lasagne, prøve å finne en oppskrift for å skape en sunnere, low-cal versjon. En utmerket erstatning for lasagne nudler er å bruke squash strimler i stedet. Små endringer som som vil opprettholde smaken samtidig som man reduserer kaloriinnholdet. For den raskeste reduksjonen i kalorier, kutt enkle karbohydrater som sukker i søtsaker og selv behandlet, bleket brød. Disse matvarer er høy i kalorier og inneholder energi, men uten viktige næringsstoffer, vil kroppen være sulten. Et siste tips er å tygge sakte - nyter smaken av maten gjør det mindre sannsynlig å ønske mer enn nødvendig, og grundig tygging hjelpemidler fordøyelsen.

Vanligste fallgruvene

Denne dietten krever dedikasjon. Dokumentere alle kilder til kaloriinntak er avgjørende for denne dietten til arbeid; Hvis ikke, kan noen chips resultere i å spise halve posen. De 80 kalorier dokumentert kan lett bli til 250 hvis matinntaket ikke følges nøye. En annen fallgruve er å overspise når dietten er over. Hvis du går på diett for en uke og kutte ned 400 kalorier om dagen for å møte 1200 calorie standard, sparer den personen 2800 kalorier i en uke. En halvliter iskrem etter dietten ender eliminerer 30 prosent av ukens innsats i én sitting. Den måten å nærme seg denne dietten er å se det som en byggekloss mot bedre matvaner - ikke en rask-fix å forlate når dietten ender og vekten er tapt.

Advarsel

Å spise 1200 kalorier om dagen er på den lave enden av et sunt kosthold, og bør kun brukes til vekttap. Når vekten er tapt, gå tilbake til et sunt nivå av kaloriforbruk. Bruk en kalori kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du bør spise på din sunn vekt (se lenke i Resources). Ellers vil prøve å opprettholde denne dietten som en livsstil føre til endeløse mat logger og etikett-lesing.