Digidexo.com

Behandlinger for eksterne hemroids

Hemorroider oppstå som et resultat av forstoppelse eller løfte tunge gjenstander. Selv om de kan forebygges, mange mennesker ikke vurdere muligheten for å få en hemorrhoid før de allerede har det. Behandlinger er tilgjengelige for å redusere smerte og ubehag.

Klutene

Hemorroider må holdes rene, men tørke med vanlig toalettpapir kan ytterligere irritere bule, noe som gjør vondt verre. Rengjøring av området hver gang du bruker toalettet med en pre-fuktet tørk hjelper desinfisere og berolige området. Unngå å bruke såpe på hemorrhoid, som parfyme og fargestoffer kan forverre tilstanden.

Suge i badestamp

Soaking i et kar med varmt vann er en av de mest effektive behandlinger for eksterne hemorroider. Varmen fra vannet slapper musklene rundt hemorrhoid, lindrende smerte og sårhet. Fyll badekaret med 3-4 inches av vann, og suge i 15 minutter daglig for å hjelpe med problemet.

Petroleum Jelly

Vaselin kan bistå med smerte og hevelse av hemorroider når den brukes to ganger om dagen. Påfør med en bomullsdott umiddelbart etter et bad eller dusj, og gjøre det igjen etter rengjøring med en fuktig towelette. Gni gelé i fullstendig for å unngå fuktighet i det berørte området.

Over-the-Counter Salver

Kremer og salver er tilgjengelig over disk til å behandle eksterne hemorroider. Disse skal brukes som anvist på etiketten og bør ikke brukes lenger enn en uke. Produkter som inneholder trollhassel eller hydrokortison er mest effektive i å lindre smerte og hevelse av hemorroider.

Ved å søke en lege

At-hjem rettsmidler noen ganger kan eliminere eksterne hemorroider. Men hvis problemet er fortsatt tydelig etter en uke med ulike behandlinger, en lege råd må innhentes. Han kan foreskrive sterkere medisiner, eller utføre en minimal invasiv kirurgi for å fjerne hemoroider.