Digidexo.com

Hvordan Stopp Craving Karbohydrater

Hvordan Stopp Craving Karbohydrater


Enkle karbohydrater, som vanligvis finnes i matvarer laget med sukker og hvitt mel, kan føre til vektøkning og helseproblemer. I de senere årene, har lav karbohydrat dietter vært spioneringen som raske, enkle måter å miste vekt raskt. Men til tross for populariteten til "low carb" dietter, ikke alle karbohydrater er dårlig. For å bidra til å stoppe karbohydrat cravings, er det viktig å opprettholde en sunn livsstil, samt vite hvilke matvarer du skal spise og hvilke du vil unngå.

Hvordan Stopp Craving Karbohydrater

•  Slutte å kjøpe karbohydrater. Hvis du har høy karbohydrat matvarer i huset ditt, vil du være mer sannsynlig å spise dem. Unngå å kjøpe matvarer som cookies, iskrem, chips og kaker. Disse usunn mat er nesten blottet for ernæring og høy i kalorier, så vel som karbohydrater. Disse matvarer pigg blodsukkeret, utløser frigjøring av insulin, noe som kan føre til at kroppen til å lagre fett. De mer høy karbohydrat matvarer du spiser, jo mer sannsynlig vil du ønsker dem.

Få nok søvn. En av de viktigste grunnene til at folk higer karbohydrater er fordi de gir deg rask energi. Enkle karbohydrater kan være en enkel måte å få en energi boost, men den sterke oppgangen i energi vil bli etterfulgt av en dramatisk krasj i energinivå. Få nok søvn vil hjelpe deg å unngå fysisk utmattelse og opprettholde riktig energinivå hele dagen. Emosjonell utmattelse, forårsaket av stress, depresjon og kjedsomhet, kan også føre til karbohydrat cravings.

Spis regelmessige, sunne måltider. Spise små måltider hver noen timer vil bidra til å holde blodsukkeret stabilt. Når du går hele dagen uten å spise, ditt blod sukker nivåer slipp, forårsaker cravings for mat som gir umiddelbar energi, slik som sukker og andre enkle karbohydrater. Spise en diett rik på magre proteiner, frukt og grønnsaker og helkorn kan hjelpe deg å få de næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere. Disse matvarer vil også bidra til å holde deg mett mellom måltidene.

Spis riktig karbohydrater. Ikke alle karbohydrater er dårlig. Faktisk, karbohydrater mate dine celler og muskler og gir deg den energien kroppen din trenger for å fungere. Mat som hele korn, frukt og grønnsaker gir komplekse karbohydrater, som absorberes langsomt og ikke dramatisk øke blodsukkernivået. Disse matvarene gir også rikelig med fiber, som kan holde deg full, senke kolesterolnivået og redusere risikoen for kreft.

Hint

  • Stokk med det. Selv om kosten er vanskelig, er det vel verdt innsatsen for å holde disse cravings i sjakk og miste usunn vekt.
  • Sørg for å gjøre denne prosessen gradvis, og konsultere legen din før du prøver å endre kostholdet. Ikke rush til en diett uten å vite hva du er på vei inn. Gjøre trygge valg, og gjøre alt kjent for deg før du endrer noe.