Digidexo.com

Foods som Detox kroppen naturlig

Når du avgifte kroppen din, du gjør en beslutning om å kvitte seg med giftstoffer og stoffer som har blitt bygget opp i tykktarmen, leveren og tarmen over tid. Disse inkluderer giftstoffer fra sukkerholdig godteri, useriøs matvarer, fast food, rødt kjøtt, mettet fett, konserveringsmidler og mer. En detox kan utføres ved å se på hva du spiser, så det er mange matvarer som detox kroppen naturlig.

Frukt og grønnsaker

De viktigste matvarer som hjelper kroppen detox er frisk frukt og grønnsaker, som inneholder antioksidanter og vitaminer. Økologisk produksjon er det beste, som uten tilsatt konserveringsmidler eller plantevernmidler brukes. Imidlertid vil ferske råvarer fungere godt, så lenge den er vasket før inntak. Bladgrønnsaker, som spinat, salat og grønnkål kan hjelpe detox kroppen raskt. Frukt og grønnsaker har den ekstra fordelen av å være lav i kalorier, så de kan spises i overflod. Mange mennesker liker dem rå eller Juiced.

Sitroner

Sitroner hjelpe rense kroppen naturlig. Vitamin C, en kraftig avgiftende middel på egen hånd, er den viktigste vitamin som finnes i sitroner. Sitroner hjelp naturlig DETOX kroppen ved oppløsning av skadelige giftstoffer og stoffer, som i sin tur gjør det mindre av en stamme til kolon for å fordrive dem. De bidrar også i jump-starte en persons fordøyelseskanalen.

Hvitløk

Hvitløk bidrar til å stimulere leveren til avgift. Det hjelper også kroppen ved å aktivere produksjonen av enzymer, som igjen påskynder avgiftning prosessen. Hvitløk er kjent for å hjelpe i kampen mot kreft. Det kan tas i pille form, men er best hvis spises rå. Det kan tilberedes og tilsettes til andre næringsmidler, så vel.

Drikkevarer

Selv om ikke faktisk en mat, vann er en av de viktigste deler av en naturlig DETOX. Vann hjelper oksygenering av blod, noe som tvinger ut rusk som er deponert i blodet, for å bli fjernet av ekskresjon. Grønn te vil hjelpe ved å stimulere leveren til å rense seg selv bedre. Juice laget av rå frukt samt grønnsaksjuice kan konsumeres på daglig basis.