Digidexo.com

Hvordan fikse falske tenner

Hvordan fikse falske tenner


Falske tenner eller gebiss, er gradvis synkende i etterspørsel og popularitet for eldre generasjoner. Men det er fortsatt ganske mange eldre menn og kvinner som bruker falske tenner for å hjelpe dem skikkelig tygge og bite maten de spiser. Siden disse protesene kommer til opprørende priser, er det bare praktisk å bruke dem med stor letthet. Dessverre, kan proteser være tilbøyelige til å bryte hvis du tilfeldigvis tygge på en gjenstand eller bite på noe fast og stiv. Her er hvordan du kan fikse falske tenner hvis de knekker.

Bruksanvisning

•  Puss brutt falske tenner eller gebiss deler ved hjelp av tannkrem og tannbørste. Skyll med vann og tørk med mykt håndkle.

Plasser de ødelagte proteser på tabellen. Øv sette bitene sammen slik at du vil være i stand til å gjøre dette raskt under reparasjonsprosessen.

Få et stykke papp og plassere den på arbeidsbordet for å bruke som en blanding overflaten. Klem ut et stort glob av like deler av to-komponent epoxy. Bruk målestav å røre epoxy til begge deler er jevnt blandet.

Bruk din søknad stick og bruke akkurat nok epoxy til dine ødelagte eller oppsprukne falske tannflater. Lett dekke disse med epoxy som du skyver bitene sammen.

Hold stykkene av protesene sammen i minst ett minutt for å stabilisere dem og for å hindre dem fra å komme fra hverandre.

6. Påfør et tynt lag med epoxy langs pause når proteser har vært fullt limt sammen. Gjør dette ved å bruke programmet pinne og uten å løfte opp falske tenner.

La epoxy tørke i minst 20 minutter før du slår dine falske tenner over og påføre et tynt lag med epoxy til den andre siden av ferien din.

8. La epoksyen tørke i ytterligere 30 minutter. Vask protesene forsiktig med vann før du legger i munnen.