Digidexo.com

Bruke Parafin

Bruke Parafin


Parafin vokslys er enkle å lage, og et stort prosjekt for en første gang Crafter. Parafinvoks egnet for stearinlys-making kan finnes på de fleste båter butikker. Hvis dette er første gang du gjør en parafinvoks stearinlys, bruk en butikk-kjøpte stearinlys mold. Den leveres med veken og andre verktøy som du trenger. På vei hjem, plukke opp en avis. Du vil ønske å grundig dekke arbeidsstasjonen. Parafinvoks kan være rotete og vanskelig å fjerne.

Bruksanvisning

•  Stum innsiden kanten på formen med et tynt lag av vegetabilsk olje. Dette vil gjøre parafin lyset lettere å fjerne senere.

Wick formen. Træ veken gjennom hullet i bunnen av formen. Bind enden av veken på toppen av formen rundt stangen. Snu formen opp ned og trekk veken stram. Fest deretter med vekeskruen på undersiden av formen. Klipp veken off omtrent en tomme vekk fra veken skruen, og dekker veken skruen og hullet med mold tetningsmasse. Trykk den godt ned med fingrene for å sikre at det er trygt nok til å holde voks i.

Sett en stor kjele på en brenner satt på høy. Plasser en kaffe kan fylles med små parafinvoks biter i midten av potten. Tilsett vann til potten. Legg minst et par inches, men ikke nok til å føre til at kaffe kan for å flyte.

Rør smelte parafin ofte med en popsicle pinne.

Sett et termometer inn i smeltevoks for å måle temperaturen. Når det kommer mellom 190 og 200 grader Fahrenheit, fjerne kaffe kan fra vannet med et par grytekluter. La den avkjøles i ett eller to minutter.

Fyll et stekebrett med en tomme av kaldt vann. Plasser stearinlys formen i dens senter (det kalde vann vil holde tetningsmidlet på bunnen av lyset formen kaldt nok til å holde sin tetning. Hell voksen langsomt inn i lyset formen.

La lyset å avkjøle i formen i 24 timer. Etter de første 30 minuttene av kjøling, bruk en skarp gjenstand til å bryte opp voksen hud nær veke. Dette vil hindre luftlommer fra forming i lyset. Hold perforere huden ved 20-minutters intervaller etter det, for de neste 60 minuttene.

8. Fjern tetningsmassen fra bunnen av formen. Klipp veken vekk fra vekeskruen.

Fjern lyset fra formen. Først, snu den opp ned og trykk på bunnen av formen. Hvis det ikke fungerer, kan du kjøre en skarp kniv langs den indre kanten av formen for å bryte forseglingen. Deretter prøver opp-ned å banke igjen. Hvis lyset forblir fast, koke en kjele med vann, og deretter dyppe formen i det for 3-4 sekunder. Dette vil smelte det ytre lag av lyset; det skal gli ut lett når du drar på veken.

Klipp veken vekk fra veken stang, slik at du sitter igjen med omtrent en 1/2-inch veke stikker ut av toppen av parafin stearinlys.

Trim bunnen av stearinlys med kniven slik at den sitter nivå.

Tips og advarsler

  • Parfymere din veke ved å dyppe den i flytende duft (som parfyme) før du veke formen (la det tørke først).
  • Duft lyset ditt ved å blande flytende duft inn i parafinvoks like før du helle det.
  • Fargelegg din parafinvoks stearinlys ved å legge fargestifter til den ferske smeltet voks.
  • Holde potten lokket, natron og et pulver brannslukningsapparat for hånden når varme voks. Hvis det begynner å brenne, bruke potten lokket til å kvele og samle det opp. Bruk natron for å slukke små flammer og apparat for å slukke en brann.
  • Hell aldri vann på en voks brann.
  • Parafinvoks tar fyr når den når 375 grader Fahrenheit.
  • Ikke la parafinvoks temperatur nå over 212 grader Fahrenheit. Røyk slippes ut av overopphetet parafin er giftige.