Digidexo.com

Programmer for eldreomsorg i New Jersey

Ifølge United States Census Bureau, som av 2008 om lag 13 prosent av New Jersey innbyggere var i alderen 65 år eller eldre. Statens eldre omsorg programmer tilby helsetjenester, økonomisk og kommunikasjon assistanse for senior beboere. Programmer er opprettet, finansiert og drevet av en rekke etablissementer inkludert religiøse organisasjoner, private stiftelser og kommunale etater.

Visiting Nurse Association of Somerset Hills

Somerset Hills 'Visiting Nurse Association har vært å gi eldre omsorgstjenester til eldre beboere i Somerset Hills siden 1904. Foreningen administrerer en lav-kost eldre barnehage. Eldre beboere som deltar i programmet kan nyte hagene utenfor anlegget og sosialisere med omsorgspersoner eller andre barnehager deltakere. Lunsj, snacks, fritidsaktiviteter og helsetjenester tilbys i barnehage. Ansatte består av sykepleiere og sosionomer. Personale til eldre bosatt forholdet er 1 til 5. Visiting Nurse Association gir også influensaklinikker til Somerset Hills 'eldre beboere. Tele-helse (bærbare elektroniske pasientmonitorer) teknologi systemer brukes til tester eldre innbyggernes helse poeng som blodtrykk, blodsukker og blod oksygen nivå i de deltakende senior person private bolig. Omsorgsperson utdanning trening og sosiale besøk til de eldre er også gitt gjennom foreningen.

Visiting Nurse Association of Somerset Hills
200 Mount Airy Road
Basking Ridge, NJ 07920
908-766-0180
visitingnurse.org

Community Care Program for eldre og funksjonshemmede (CCPED)

New Jerseys Community Care Program for eldre og funksjonshemmede programmet gir voksen dag helse, nonemergency relatert medisinsk transport, barnehage, avlastning, reseptbelagte stoffet bistand og Hjemmeværende tjenester i statens eldre beboerens private hjem. For å delta i programmet, må ha vist eldre beboerne som kvalifisert til å motta sykehjem omsorg av en lisensiert medisinsk faglig. De må være minst 65 år gammel, eller, hvis mellom 21 og 64 år gammel, erklært deaktivert av Social Security Administration. New Jersey innbyggere som mottar en inntekt på mer enn $ 2000 i måneden hvis de er single eller $ 3000 i måneden hvis de er gift, kan ikke delta i programmet.

Divisjon for Aldring og sosiale tjenester
New Jersey Department of Health and Senior Services
50 East State St.
Trenton, New Jersey 08625
609-943-4060
nj.gov/health/senior/go.shtml

Meals on Wheels

Måltider on Wheels er en eldreomsorg program sponset av det amerikanske Røde Kors of Central New Jersey. Eldre innbyggere bor i Princeton, East Windsor og Hightstown områder er kvalifisert til å delta. En liten avgift for frivillige i Røde Kors å levere to måltider - en varm kveldsmat og en kald middag - til den eldre beboerens private hjem mandag til fredag. I helgene programmet leverer deltakende medlemmer en varm lunsj og en kald sandwich. Helgen Programmet er finansiert av Office on Aging; beboerne er ikke belastet med et gebyr for å delta i helgen program. Eldre Central New Jersey beboerne kan delta i enten eller begge programmene.

Meals on Wheels
American Red Cross of Central New Jersey
707 Alexander Road, Suite 101
Princeton, New Jersey 08540
609-951-2120
njredcross.org/programs/elderlyServices.asp