Digidexo.com

Solarium tips

Solarium tips


Et solarium, ofte referert til som en tanning bed, er en vanlig måte for mange mennesker å få og opprettholde en brunfarge hele året. Til tross for risikoen for hudkreft fra overeksponering for ultrafiolett (UV) lys, forblir solarium bruk populært. Når du bruker et solarium, er det en rekke ting å huske på for å unngå brannsår og ujevn tan linjer.

Klær og Renslighet

Mange bruker en badedrakt eller badedrakt når du bruker et solarium for å unngå å utsette sitt fulle kroppen til de ultrafiolette stråler. Men noen mennesker velger å få en all-over brunfarge. Begge er akseptabelt på de fleste solstudioer. Enten tanning i en badedrakt eller nude, sørg for at solariet er desinfisert og rengjort før den brukes. Dette bidrar til å redusere eksponering for bakterier og sykdom som kan trives i det varme solarium.

Goggles

Iført spesialdesignet beskyttelsesbriller når du bruker et solarium er et viktig aspekt. Det forhindrer skade på øyne fra eksponering for ultrafiolett lys. UV-stråler kan være svært skadelig for synet, noe som gjør beskyttelsen viktig. De fleste Solstudioer gi små briller som passer over øynene for å bære. Disse brillene forstyrrer ikke soling prosessen, men gjør beskytte brukerens øyne mot UV-stråler.

Hår og Makeup

Menn og kvinner med langt hår bør trekke den tilbake i en bolle eller hestehale når du bruker et solarium. Dette gir en jevn brunfarge og hindrer håret fra å lage tan linjer i ansiktet, nakke eller rygg. I tillegg bør sminke og lotion fjernes før vi går i solarium, da det kan forstyrre effektiviteten av solarium UV-stråler. Noen kremer og makeup kan bidra til brannskader fra lyset, som de øker hudens følsomhet.