Digidexo.com

Hvordan å miste 20 pund når du er 12 år gammel

Hvordan å miste 20 pund når du er 12 år gammel


Fighting barndommen fedme innebærer undervisning av barn og tenåringer hvordan å gjøre sunne valg i ernæring og fysisk form. Alle bør konsultere en medisinsk faglig før du starter et vekttap plan, men unge mennesker - som i særdeleshet har en betydelig mengde vekt å miste - bør møtes med en barnelege. Leger kan bekrefte at et barn er overvektig og gi foreldre en sunn vekt rekkevidde og vekttap mål. Etter å ha snakket med en lege, implementere endringer i livsstil er viktig hvis du er en 12 år gammel håper å miste 20 lbs.

Bruksanvisning

Endre matvaner. Øk mengden av frisk frukt og grønnsaker, mens erstatte enkle karbohydrater som hvitt brød med komplekse karbohydrater som høy fiber og fullkorn brød. Grense junk food, pre-pakket snacks og sukkerholdig brus.

Øk fysisk aktivitet. En 12 år gammel bør trene moderat i minst 30 minutter per dag. Denne øvelsen kan være en ensom tur rundt i nabolaget eller den øvelsen som kommer fra å bli et idrettslag, melde deg på et dansekurs eller spille på en lekeplass.

Oppmuntre familien til å delta i sunne aktiviteter med deg. Barn ofte modellere sin mors mosjonsvaner og iParenting rapporterer at overvektige foreldre heve overvektige barn. Trene og spise riktig som en familie skaper en gjensidig støttende og sunt hjemmemiljø.

Bli med et vekttap camp for barna i løpet av sommeren. Vekttap leirer undervise pre-teens sunne matvaner og fysisk aktivitet mens de gjør venner med barn som opplever lignende problemer.

Tips og advarsler

  • Vekttap leirer skal være sertifisert av American Camping Association og har en leirleder som er villig til å møte med foreldrene.
  • Sette et realistisk vekttap tidsramme. Det bør ta ca 10 til 15 uker å miste 20 pounds.
  • Etter å ha tapt de 20 pounds foreskrevet av barnelege, tilbake til legekontoret for en sjekk opp før du fortsetter å gå ned i vekt.