Digidexo.com

Naturlige alternativer til Østrogen Cream

Naturlige alternativer til Østrogen Cream


Østrogen krem ​​brukes til å forbedre hormonbalansen i overgangsalder og for å lindre tørr skjede. Naturlige alternativer kan oppnå en tilsvarende effekt, og har vært brukt i mange år for å forbedre de samme symptomene.

Historie

Tradisjon American Indian medisin brukes urtemedisiner som klaseormedrue å behandle tilstander som menopause og problematisk menstruasjon. I 1940, rundt samme tid som hormonbehandling var å ta av, en gruppe australske bønder merke fruktbarhet endringer i sine sauer som hadde beitet på visse planter. Disse planter ble funnet å inneholde fytoøstrogener, naturlige forbindelser som virker på samme måte som østrogen i kroppen.

Fytoøstrogener

To hovedtyper av fytoøstrogener er isoflavoner og lignans. Isoflavoner finnes i soyabønner, kudzu rot og rødkløver, mens lignans er i linfrø, noen frukter og grønnsaker og helkorn. På grunn av den østrogen-ligne egenskapene til disse forbindelsene, kan de være i stand til å lindre symptomer på menopause. Disse forbindelser kan også være i stand til å hindre at østrogen-stimulert kreft på grunn av deres evne til å binde seg til østrogenreseptorer i kroppen.

Herbal rettsmidler

Rødkløver har en svært høy phytoestrogen telle og kan utfylle soya produkter som soyamelk eller tofu som kan allerede være en del av kostholdet ditt. Lakris kan øke effektiviteten av rødkløver og soya på grunn av sin evne til å øke produksjonen av det endokrine system og sin egen østrogen effekt mild. Andre symptomer på overgangsalder, som hetetokter og depresjoner, kan dempes ved klaseormedrue, som reduserer mengden av progesteron i kroppen.

Metoder

Konsumere rødkløver som en te, en tørket kapsel eller et skjær. Lag te ved å sette tre teskjeer tørket rød kløver blomster i 250 milliliters av kokende vann, deretter dekke og bløtlegging koppen i 10 til 15 minutter. Kapsler og skjær er tilgjengelig på naturlig mat butikker. Lakris er tilgjengelig i pulver og kapsel form. Klaseormedrue er tilgjengelig som en tørket rot, en kapsel eller en urte tinktur. Disse produktene er like tilgjengelig på naturlig mat butikker.

Advarsler

Noen eksperter mener at høye doser av fytoøstrogener kan fremme visse typer kreft. Postmenopausale kvinner med ubestemte brystkreft spesielt, kan være i faresonen. Urtemedisiner kan forårsake allergiske reaksjoner og kan reagere negativt med medisiner som du kan ta. Ta kontakt med en helsepersonell før du legger urtemedisiner til kosthold. Lakris kan øke blodtrykket, så unngå urten hvis du allerede har høyt blodtrykk.