Digidexo.com

Hvor ofte bør en måling av blodsukker Device byttes?

Effektivt håndtere din diabetes er bare så enkelt som de verktøyene du bruker. En blodsukker maskin, eller glukosemåler, er av enorm betydning i diabetesbehandlingen. Det er mange merker, stiler og funksjoner i Blodsukkermetre. Hver av disse faktorene vil påvirke din beslutning om når du skal erstatte gjeldende glukosemåler. Hvis glukosemåler blir skadet på noen måte, er en umiddelbar utskifting er nødvendig. Du kan sjekke med produsenten av din nåværende glukosemåler for å se om den ødelagte glukosemåler er dekket under en garanti.

Merkevarer og stiler

Merker av Blodsukkermetre tilgjengelig inkluderer Accu-Check, Freestyle, One Touch og Lifescan. Hvis du foretrekker å bruke en meter med bestemte funksjoner, som beskrevet nedenfor, kan du bli begrenset i de merkene som er tilgjengelige for deg. Blodsukkermetre kommer også i en rekke farger.

Funksjoner

Funksjonene som er tilgjengelige på Blodsukkermetre inkluderer liten størrelse, lyder, minne, tid for testresultatet og utvalg av glukose måling. One Touch Ultra-Mini er den minste glukosemåler tilgjengelig i november 2009. Det er omtrent på størrelse med en bærbar minnepinne for datamaskinen, og kommer i seks farger.

Mange Blodsukkermetre har gode funksjoner for å indikere starten og slutten av testing og for å "snakke" testresultatet for de med problemer med å se. Minne funksjoner inkluderer lagring av resultater og beregning av gjennomsnitt. Bruk av dataprogrammer til å lagre glukosemåler avlesninger er populært og Blodsukkermetre med minnefunksjoner har ofte muligheten til å laste opp lagrede data til datamaskinen.

Tiden det tar for en glukosemåler til å lese testresultatene kan være så lite som fem sekunder. Eldre maskiner fortsatt ta opp til ett minutt for å vise testresultatet. Testen rekke Blodsukker varierer fra en modell til den neste.

Mens evnen til å lese blodsukkeret så lavt som 20 mg / dl eller i overkant av 500 mg / dl kan virke tiltalende, disse målingene er skummelt. For å sikre din glukosemåler fungerer som den skal, teste blodsukkeret ditt for å verifisere resultatet dersom en uvanlig lav eller høy testresultat oppstår. Hvis glukosemåler ikke er kalibrert riktig, kan målingene bli forvrengt.

Bruk og erstatning

En glukosemåler vil gi unøyaktige målinger hvis de er skadet, skitne, ikke kalibrert, hvis utdaterte teststrimler brukes eller hvis den ikke brukes i henhold til produsentens anvisninger. Før rengjøring din glukosemåler, sjekk produsentens anbefaling. Noen Blodsukkermetre kan bare rengjøres av produsenten.

Sjekk din glukosemåler ofte for tegn på skader på utsiden casing. Hvis droppet, teste deg selv to ganger og sammenligne målinger. Alltid ha en backup glukosemåler på hånden i tilfelle din glukosemåler plutselig svikter.