Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en allergi Hoste

Hjem rettsmidler for en allergi Hoste


En hoste kan være kronglete noen ganger. Dens effekter kan stoppe deg fra å være like produktiv som du normalt ville være, og det kan også hindre deg fra å få en god natts søvn. Det finnes mange forskjellige behandlinger tilgjengelig for å behandle en hoste, men noen ganger de beste er funnet i komforten av ditt eget hjem.

Urtete

Urtete er pakket full av syke kjemper enzymer og antioksidanter, og har vært brukt i over tusen år av kinesisk kultur for å behandle fordøyelsesproblemer og rense kroppen for uberettiget giftstoffer som kan forårsake sykdom. Urtete er også ganske effektiv på å kue selv de mest gjenstridige allergi hoste. De mest effektive te har vist seg å være svart te og kamille. For å forberede seg, helle varmt vann i en varmebestandig krus sammen med te. Legg en skvett sitronsaft for å hjelpe frigjøre urtete naturlige helbredende enzymer. Også legge til en spiseskje honning for å hjelpe smøre halsen. Drikk sakte og føler hosten smelte bort.

Hvitløk

Hvitløk hostesaft høres kanskje ikke ut som den beste tingen, men det er svært effektiv i behandling av hoste. Hvitløk er en av naturens mirakler. Det har mange helbredende egenskaper, og når det brukes riktig, kan hvitløk være like god, om ikke bedre enn farmakologisk behandling. Å forberede hvitløk hostesaft, hogge et par fedd hvitløk og plassere dem i et norgesglass. Fullstendig dekke hvitløk med honning og la marinere i minst 24 timer. Ideell tid å marinere er to uker, men hosten kan ikke vente så lenge. Ta en spiseskje med sirup i morgen, og når du føler trang til en hoste som kommer sammen.

Ingefær

Som hvitløk, ingefær annen av naturens kur-all. Den er tilgjengelig for kjøp i mange forskjellige former, men til bruk som en hoste suppressant, vil enten hel ingefær eller skiver ingefær gjøre det bra. Hvis du har hele ingefær, kutt ingefær i tynne skiver. Legg noen skiver inn i munnen og tygge. Den helbredende enzymer vil bli løslatt fra ingefær som du tygger den, og hosten vil sakte visne bort.