Digidexo.com

Diet Foods for lunsj

Når du spiser lunsj, du trenger noe raskt og enkelt --- men når du er også på en diett, kan "quick and easy" noen ganger oversette til "fet og usunn." Finne de riktige kosthold mat til lunsj kan noen ganger være en vanskelig oppgave. Med litt oppfinnsomhet og kunnskap, men du kan enkelt sette sammen en rask og sunn diett meny som kan benyttes i hjemmet eller på farten.

Planlegging for suksess

Planlegg lunsjmeny for kommende uke over helgen slik at når lunsj ruller rundt du ikke finner deg selv fristet av den nærmeste fast-food kjeden. Hvis du er fristet til å spise ute, finne nærmeste sandwich butikk i nærhet til enten hjemme eller på jobb. En sandwich med kalkun (eller kylling), vil salat og tomat på grovt brød med sennep bare legge opp til ca 300-400 kalorier. Hvis du kan unngå restauranten scene helt, deretter lage dine måltider på forhånd som du planlegger over helgen. Mange hjemmelagde retter kan fryses eller i kjøleskap til bruk senere i uken.

Velge rett Foods

Det er tre grunnleggende elementer for en vellykket diett lunsj. Først kjernen i menyen må være en høy kvalitet lean protein som fisk, kylling eller kalkun. Hold porsjonsstørrelsen rimelig liten (ikke større enn håndflaten). Dette proteinet vil hjelpe stabilisere blodsukkeret og holde deg fra følelsen sulten for fort igjen. Dernest innlemme en høy-fiber grønnsaker som tilbehør. Unngå chips og andre fete sider som gir deg lite næring og gjør noe for å fylle opp magen. I stedet holde seg til grønne bladgrønnsaker som for eksempel en god romersk salat eller dampet brokkoli, som lett kan varmes opp i en mikrobølgeovn. Disse matvarer vil hjelpe kroppen din å holde seg fornøyd i hele resten av ettermiddagen.

Belønn deg selv

Den tredje, endelig, og det viktigste å huske på når du planlegger lunsjer er å belønne deg selv for din oppfinnsomhet og planlegging. Alltid inkludere en sunn dessert med resten av lunsjen. Dette kan omfatte frisk frukt, fettfattig yoghurt eller fettfri pudding i en syndig deilig smak. Ved å gi deg selv en søt godbit sammen med fylling lunsj, kan du unngå trangen til å snack. Følg disse enkle trinnene og retningslinjer, og planlegger en sunn lunsj vil snart bli andre natur.