Digidexo.com

Hvordan hjelpe ADHD barn få vekt

ADHD medisiner som Adderall, Ritalin og Vyvanse brukes til å behandle ADHD og ADD symptomer (ADHD / ADHD) hos barn, slik som impulsiv atferd, mangel på konsentrasjon, og hyperaktivitet. Men selv om disse medikamentene verk, en av de store bivirkninger av sentralstimulerende midler er en mangel på matlyst. Mange ADHD / ADD barn ned i vekt når de begynner å ta sentralstimulerende midler, og noen barn kan også miste mer enn 10% av sin kroppsvekt på grunn av undertrykt appetitt. Foreldre til ADHD / ADD barn, ta hjertet: det finnes måter å hjelpe ADHD / ADD barn få vekt - eller i det minste hindre vekttap.

Bruksanvisning

* Fokus på frokost og middag. Hjelp ADHD / ADD barn opp i vekt ved å servere en stor frokost, fortrinnsvis en som inneholder proteinrik mat, som melk, ost, magert kjøttpålegg, yoghurt eller cottage cheese. Forsinkelse gi barnet hans eller hennes ADHD / ADD medisiner før etter at han eller hun har spist en solid frokost - disse medikamentene kan gjøre det vanskelig å spise og føre til at noen barn til å klage over magesmerter når de prøver å spise. Appetitt i ADHD / ADD barn har en tendens til å plukke opp ved middagstider, så sørg for å tjene en ekstra stor porsjon - og en sengetid snack, også.

* Serveres små snacks. Min sønn med ADHD / ADD kunne avstå mat fra frokost til midten av ettermiddagen, men han vil tolerere små protein- og carb-rik snack kombinasjoner, som ost og kjeks eller magert kjøttpålegg og et eple. Hvis mulig, ber barnets lærer om han eller hun kan bære en liten snack å knaske mellom frokost og lunsj. Hvis barnet ditt er sulten på ettermiddagen, har en tettere snack da.

* Hold lunsj i perspektiv. Barneleger sier at lunsj er det vanskeligste måltidet for barn med ADHD / ADD som tar medisiner - de bare ikke føler deg sulten. Hvis kafeteriaen måltid skal urørt, pakke barnet ditt en liten sandwich, pudding, kjeks, eller andre enkle-on-the-magen matvarer - og oppmuntre ditt ADHD / ADD barn til å gå opp i vekt ved å i det minste prøver å spise noe på formiddagen time.

* Swap lav-fett for full-fett. For å hjelpe ADHD / ADD barn få vekt, leger ofte foreslår å bytte til full-fett meieriprodukter for de ekstra kaloriene. Selv om familien er vant til lav-fett produkter, holde en liter eller så av full-fettprodukter i kjøleskapet for ADHD / ADD barnet.

* Ikke overse kosttilskudd. Pediatric ernæring kosttilskudd, som for eksempel Boost Kid Essentials, kan hjelpe ADHD / ADD barn opp i vekt ved å legge til en ekstra dose av kalorier til sine dietter. Før du bruker disse typer kosttilskudd, sjekk med barnets lege.

Tips og advarsler

  • Sjekk inn med barnets lege for fred i sinnet. Bekymre deg for barnets vekt? Du er ikke alene; som en del av ditt barns ADHD / ADD medikamenthåndtering, bør barnets lege overvåke barnets vekt og vekst. Hvis du har spørsmål om hvorvidt barnet ditt er å miste for mye vekt, diskutere dine bekymringer med barnelege.