Digidexo.com

Definer Maxillofacial Surgery

Definer Maxillofacial Surgery


Styret sertifisering som en muntlig og maxillofacial kirurg krever omfattende opplæring utover tannlege skolen. Prosedyrer i dette feltet av kompetanse spenner fra ansikts rekonstruksjon eller smertelindring å korrigere fødselsskader, for eksempel en feiljustert kjeve og andre ansikts abnormiteter.

Identifikasjon

The American Association of Oral og Maxillofacial Surgeons definerer maxillofacial kirurgi som "spesialitet av tannlegen som omfatter diagnose, kirurgisk og tilleggsbehandling av sykdommer, skader og defekter som involverer både de funksjonelle og estetiske aspekter ved de harde og myke vev av muntlig og maxillofacial regioner. "

Utdanning

Drexel University College of Medicine, for eksempel, tilbyr en omfattende seks-årig program som omfatter tjene en medisinsk grad, bosted i generell kirurgi, og forberedelse for American Board of Oral og Maxillofacial Surgery Examination.

Funksjon

Maxillofacial kirurgi omfatter prosedyrer som korrigerer sykdom og vansiring av munnen, kjeven (kjeve) og nakke. Eksempler pakker ut sterkt påvirket tenner og temperomandibular kirurgi for å lindre TMJ smerte.

Betydning

Kjevekirurgi for å gjenopprette ansiktet etter en ulykke i stor grad forbedrer livskvaliteten til pasienten. Det er også brukes til å rekonstruere ansiktet til en kreftpasient etter fjerning av ansikts tumorer.

Berømte Ties

Jessica Simpson, en sanger, har vært International Youth ambassadør for Operation Smile siden 2003. Den veldedige organisasjonen organiserer og sender medisinske team for å gi maxillofacial kirurgi til barn med hareskår og ganer.