Digidexo.com

Homøopatiske midler for Cyster

Cyster er lumplike vekster som vises på huden. De er vanligvis glatt å ta på, men under vekst ligger en opphopning av olje, pus, hårsekker eller andre stoffer. Andre typer cyster kan også utvikle seg på leveren, eggstokkene, nyrer og andre indre områder av kroppen. Mens smerte nivåer varierer, kan cyster på huden kreve drenering eller kirurgi, og interne cyster bør bli sett på av en lege. Det er imidlertid flere homeopatiske midler for krymper og fjerne cyster av ulike slag.

Homøopatiske midler for Cyster

Silicea er et ideelt middel for cyster på håndleddene, kjent som gangliene. Gangliene vises på innsiden av håndleddet og kan føre til at noen lys ubehag. Silicea er tilgjengelig i kapsel, tablett og flytende former. Den aktive ingrediensen i Silicea er silisium oksid, som bidrar til å redusere hevelse og til slutt eradicates cyste.

For pilonidal cyster, som er fylt med enten hår eller hud fragmenter, er Heper sulphuris en utmerket homøopatisk middel. Heper sulphuris er avledet fra svovel og de indre lag av østersskjell. Tatt i piller, kapsler eller flytende, hjelper Heper sulphuris trekke pus og bygge opp fra Pilonidalcyste.

Kalsium sulfid er en annen homeopatisk behandling som er nyttig i drenering pus fra cyster. Tilgjengelig i tablettform, er Kalsium sulfid også kjent som gips eller Gips av Paris. Som det er i stand til å gjennomsyre cyste på et veldig dypt nivå, er det ofte benyttet når Heper sulphuris ikke gjøre triks.

En cyste kan utvikle seg på ansiktet eller leppe. For disse typer vekst, kan Skarntyde brukes for sine helbredende egenskaper. Skarntyde er også kjent som hemlock og kan kjøpes i pellets eller flytende dilations. Hemlock er et beryktet giftig plante, men brukes i homeopatisk medisin, det er godt utvannet og ideell for behandling av ansikts cyster.

Hvis du mistenker at du kan ha en cyste internt, er det tilrådelig å se en lege for å sikre cyste er ikke tegn på en mer alvorlig helseproblem. Kvinner med eggstokkreft eller vaginal cyster kan ta Rhododendron i form av tabletter eller kapsler som et middel for å eliminere vekst. Rhododendron, eller snø rose, er essensen av planten Rhododendron caucasicum.

Oophorinum kan også brukes for cyster på eggstokkene. Det rette er laget av den uttrykte væske av sau eller ku eggstokkene. Inntatt i pellets, tinkturer eller fortynninger, kan Oophorinum hjelpe kroppen i å krympe eller fjerne cyste.