Digidexo.com

Hvordan kjøpe en brukt Bowflex

Hvordan kjøpe en brukt Bowflex


Utøve maskiner kan være ganske dyrt, spesielt top-of-the-line, verdenskjente maskiner som Bowflex. Bowflex leverer en kraftig treningsøkt som er rettet mot hvert område av brukerens kropp, og det er ideelt for både menn og kvinner. Det er en av de mest populære stykker av tunge treningsutstyr på markedet og en av de mest kostbare i tillegg. Du kan imidlertid sikre en Bowflex for mye billigere enn den annonserte prisen ved å kjøpe den brukt.

Hvordan kjøpe en brukt Bowflex

•  Åpne nettleseren på datamaskinen.

•  Gå til Craigslist, et nettsted som lar brukerne legge inn annonser gratis eller selge eller gi bort elementer.

Velg din tilstand av bosted, slik at du kan laste inn en webside som inneholder forskjellige byer innenfor staten. Velg området nærmest deg å søke etter en Bowflex i umiddelbar nærhet til hjemmet ditt.

Type "Bowflex" i søkeord tekstboksen for å laste alle annonser som inneholder dette ordet, eller velg kategorien med tittelen "Sportsutstyr" for å søke etter treningsutstyr.

Ring telefonnummeret som er oppgitt i annonsen du ønsker å spørre om, eller e-selgeren ved å klikke på e-postadressen som ved siden av "Svar på;" arrangere et møte sted hvis du ønsker å se eller kjøpe Bowflex, og sikre at du diskutere form av betaling kreves også. Noen selgere bare akseptere kontanter, mens andre vil godta en personlig sjekk.

Du kan også kjøpe en brukt Bowflex på andre nettsteder, som for eksempel eBay, NexTag og Dick Sporting Goods på en lignende måte til Craigslist instruksjoner.

Sjekk din lokale aviser, annonser og bulletiner for lokalbefolkningen sellling brukt Bowflexes.

Hint

  • Inspisere tilstanden til Bowflex nøye før du betaler for det, og spør selgeren om de tankene du utfører noen øvelser på den for å sikre at det er i god stand. Kontroller at du har en måte å hale utstyret hjemme, for eksempel en lastebil eller tilhenger. Mest brukte Bowflex maskiner er allerede montert.
  • Aldri gi ut din personlige informasjon, som kredittkortnummer, bankkontonummer eller personnummer til selgere. Hvis en selger ber om denne informasjonen, rapportere henne som en svindler. Vær forsiktig når du møter mennesker for utveksling initiert over Internett. Aldri møte en selger alene. Har en venn eller familiemedlem følge deg.