Digidexo.com

Hvor mye Omega 3 for å ta for vekttap?

Vi alle vet betydningen av å se kolesterol og spise en lav-fett diett. Noen fett er dårlig for helsen din, og har ingen forsonende kvaliteter. Omega 3 er en klasse av fett eller olje som de siste årene har blitt kjent for sine helsemessige fordeler. Det er nå kjent at omega 3 fett er nyttig i vekttap også.

Fett og funksjoner

Det finnes ulike typer fett som har like ulik effekt på kolesterolnivået ditt, hvor mye fett du lagre og hvor mye fett du forbrenner. Mettet fett og transfett øke andelen dårlige kolesterolet (LDL) til gode kolesterolet (HDL). Dette er de samme fett som setter vekt på kroppen din. Kildene til mettet fett inneholder kjøtt, melk, ost, palmeolje og kokosolje; transfett finnes i bakevarer, forkorting, margarin, hydrogenerte oljer og varmeskadet vegetabilske oljer - som i rask mat ..

Det er også fett som er bra for deg og kan også hjelpe deg å miste vekt. De bidra til å redusere dårlig kolesterol (LDL) og øke gode kolesterolet (HDL). De er enumettet og flerumettet fett. Enumettet oljer (olivenolje, rapsolje, peanøttolje, cashew, hasselnøtt, macadamia mutter, pistasjenøtter og furu buts) også bidra til å kontrollere blodtrykk og diabetes. Omega 3 (fisk, valnøtter og linfrø) og Omega 6 (safflower, solsikke, sesam, nøtter og bønner) er begge flerumettet fett. De beskytter hjertet, styrke immunforsvaret og er anti-inflammatoriske.

Fat Burning Omega 3

Omega 3 påvirker metabolismen ved å redusere insulinnivået med så mye som 50%. Insulin er et hormon som er ansvarlig for å lagre fett. Det hemmer virkningen av lipase, som bryter ned fett til energi. Insulin aktiverer også et enzym som omdanner karbohydrater til fett, som insulin forårsaker skal lagres.

Studieresultater

Ifølge Journal of Obesity, har nyere studier vist at tilskudd av Omega 3 fiskeolje økte antall fett kalorier brent på en enkelt dag. Endringer i fettforbrenning, kroppsfett og metabolic rate var tydelig etter bare tre uker. Både fiskeoljegruppen og kontrollgruppen hadde samme diett med unntak av fett, og mosjon ikke var en del av programmet. Den omega 3 gruppen tok 1.8 gm av fiskeolje per dag, mens kontrollgruppen hadde 1,8 gm av monosaturated og omega 6 fettsyrer. Basal metabolic rate av de på fiskeolje økt, brenner mer fett i ro. I tre uker de som tar fiskeolje tapt £ 1,3 flere enn de som ikke tar fiskeolje.

Hvordan bruke Omega 3

Et daglig inntak på 1,8 g omega 3 i form av linfrø eller fiskeolje har vist seg å øke basal metabolic rate og øke vekttap fra fett. Splitte opp den totale mengden i tre doser for morgen, ettermiddag og kveld. Det er viktig å spise et sunt kosthold, utelate mettet fett, spiser mye fiber, friske grønnsaker og mosjon daglig.