Digidexo.com

Detox Vekttap Plans

På daglig basis, våre organer gjennomgå en masse stress. Vi sjelden bruker nok vann og raffinert sukker har blitt en del av vårt daglige liv. Alle disse ting blokkere opp systemet. Når kolon blir blokkert, begynner avfall til råtne og giftstoffer blir reabsorbert inn i blodstrømmen. En DETOX er nødvendig for å bidra til å rense kroppen; vekttap forekommer som et resultat av rensing av avfall og forbedre organfunksjonen.

Fasting

Vekttap er lettere når organene fungerer godt. Tykktarmen er ansvarlig for å eliminere giftstoffer og avfall fra kroppen som har en tendens til å føre til vektøkning. Jo bedre fordøyelse systemfunksjoner, sunnere kroppen. Fasting er den vanligste måten å rense kroppen. Tradisjonelt det innebærer bare drukket store mengder vann for et angitt antall dager, men det er noen faste som involverer spesielle oppskrifter.

En rask innebærer å drikke en kombinasjon av sitron, honning og cayenne pepper for å tømme ut tykktarmen. Plasser 1 ss. honning, saften av en halv sitron og en klype cayennepepper i en kopp av renset vann. Konsumere 12 kopper av denne blandingen daglig i tre til ti dager. I løpet av denne tiden, denne blandingen og vann er det eneste du kan konsumere.

En annen type rask innebærer å drikke bare frukt og grønnsaker i tre til ti dager. Frukt og grønnsaker er høy i vann og fiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter. Grønne grønnsaker lette rensing av giftstoffer fra kroppen.

Det er viktig å drikke 12 kopper vann eller juice per dag i løpet av en fast. På slutten av en rask, fylle opp kroppen med probiotika. Dette er de sunne bakterier eller tarmfloraen som opprettholder fordøyelsen helse. De finnes i yoghurt som inneholder levende kulturer eller de kan bli funnet i en konsentrert form på helsekostbutikker og narkotika butikker. Alltid være sikker på å konsultere legen din før du starter en rask og ta kosttilskudd.

Urter

Urter kan bidra til å rense organene selv etter at du har fullført et fort. Disse inkluderer løvetann rot for rensing av nyrene og leveren, og marshmallow root, fennikel og lakris rot for rensing og helbredelse tarmene. De kan brukes hver for seg eller i kombinasjon. Tilsett 1 ts. av urter til kokt vann og la det bratt i tre til fem minutter. Deretter press og drikke te. Du kan drikke 1-3 kopper om dagen.