Digidexo.com

Melk Vekttap dietter

The Milk vekttap diett er ikke for alle. Det finnes imidlertid mange fordeler i følge Diet Milk. Det har hjulpet mange enkeltpersoner miste sta vekt. Beskriver denne dietten som en melk diett er noe misvisende, men melk kan brukes til å hjelpe dieter i å miste vekt.

Etter en kalsium-rik diett Plan

Ifølge American Association diabetiker, får minst tre porsjoner med melk om dagen kan bidra til å gi ernæringsmessig støtte som er nødvendig for en sunn og effektiv vekttap. Ny forskning antyder at å drikke melk kan bidra til å fremme tap av kroppsfett. Det kan også hjelpe i å fremme sunn muskel gevinst. Eksperter er enige om at å senke meieri matinntaket som en metode for å redusere kaloriinntaket er en forferdelig idé, fordi det er ikke bare dårlig for bein, men det kan gjøre det vanskeligere for dieters å miste vekt alle sammen.

Det anbefales at folk som ønsker å gå ned i vekt drikke tre 8-unse glass melk om dagen. Noen mennesker foreslår drikker mer enn 24 gram av melk om dagen, men dette kan faktisk være skadelig for helsen din.

Kalsium og Vekttap

Melk er, selvfølgelig, en stor kilde til kalsium, så hvis du prøver å øke inntaket av kalsium er melk en utmerket måte å gjøre det. Ifølge Science Daily News nettside, kan øke kalsiuminntaket øke vekttap. Det virker som når kroppen innser at den har en kalsiummangel, er det naturlig kompenserer ved å øke mat cravings. Eksperter er enige om at forbruker nok kalsium er viktig for vekttap suksess.

Kalsium Senker kardiovaskulær risiko hos Dieters

Ifølge en studie publisert i januarutgaven av American Journal of Clinical Nutrition, ble 63 kvinner deltok i studien, hver med en kroppsmasseindeks på 30 eller mer. Hver kvinner deltok i en 15-ukers lav-kalori diett. I begynnelsen av studien, hver kvinnes kalsiuminntak var 700 mg i døgnet. På slutten av studien, så forskerne at kolesterolnivået ble senket, noe som tyder på at senket kardiovaskulær risiko kan være med økt inntak av kalsium. Eksperter er enige om at implementering av en kalsium og vitamin D tilskudd i et vekttap programmet kan hjelpe med generelle vekttap.