Digidexo.com

Hvordan bekjempe Belly Fat

Hvordan bekjempe Belly Fat


Buk fett kan begynne som en liten bule i nedre del av magen og raskt utvikle seg til en stor gut. Det finnes utallige årsaker til overvekt rundt midjen, men ofte folk som bærer ekstra vekt kan begrense årsakene til dårlig kosthold og et stillesittende liv. Du kan forvise magen vekt og slanke magen. Men for å oppnå en mindre midje, trenger du en konsekvent rutine og en sunnere livsstil.

Hvordan bekjempe Belly Fat

1 Gjør pilates og mageøvelser. Sentrale oppgaver som pilates er utformet for å styrke og redusere størrelsen på magen og bygge muskeldefinisjon. Begynn å arbeide kjernemuskulaturen med 20 til 30 minutters fysisk aktivitet de fleste dagene i uken. Sit-ups, leg heiser og side crunches er også effektive måter å bekjempe magefett.

Dance! Dans er en flott måte å forbrenne fett og kalorier gjennom hele kroppen til å gå ned i vekt, spesielt i magen. Salsa og magedans tilbyr en kombinasjon av cardio og mage toning bevegelser. Andre utøve opsjoner omfatter løping, gåing og aerobic.

Reduser fettinntaket og lage sunn mat valg. Spis færre usunn, fet mat og fylle opp på magert kjøtt som laks og kalkun, frukt, grønnsaker og sunne snacks som yoghurt og nøtter. Reduser mat porsjoner innta færre kalorier og slanke hele kroppen.

Drikk rikelig med vann og frukt juice, og spise mindre salt for å redusere væskeretensjon og kaster ekstra abdominal vekt. Spise mye salt mat og drikkevann lite vann kan resultere i bære pounds av vann eller fluid i mageregionen.

Nedgang brus og alkoholinntak. Oppblåsthet er en annen gjerningsmann av ekstra mage vekt. Alkohol kan redusere stoffskiftet, mens brus og melkeprodukter (hvis laktose intolerante) kan bringe på oppblåsthet og øke størrelsen på magen.