Digidexo.com

Hvordan blir jeg Skinny?

Hvordan blir jeg Skinny?


Å bli radmager er ofte en tilsynelatende uoppnåelig mål for de som er overvektige. Usunn livsstil valg som overspising, mangel på mosjon og en ubalansert kosthold må bli erobret. Lære å gi opp disse negative vaner er viktig i å miste vekt. Oppnå vekttap krever engasjement. Det er ingen magisk pille som vil gjøre alt for deg. Foruten å miste vekt, kan endringer i kosthold og trening til nytte for din helse.

Hvordan blir jeg Skinny?

•  Planlegg å konsumere mellom 300 og 500 færre kalorier per dag. Spis måltider i mindre porsjoner eller spise snacks hele dagen i stedet for tre hovedmåltider. Dette holder tilbake sult og hindrer spise splurges. Ifølge Family Doctor, "Noen folk dra mer hvis de spiser 5 til 6 mindre måltider i løpet av dagen, ca 2 til 3 timer fra hverandre."

Oppgave, selv om det er beskjedne. Planlegg ut en øvelse diett som er oppnåelig og enkelt. Få tid til trening på daglig basis. Ifølge Web MD, "De to tingene som stopper folk fra å miste vekt med trening er enten kjedsomhet eller skade."

Foreta enkle endringer, som for eksempel parkering lenger unna eller å ta trappene i stedet for heisen. Erstatte sukkerholdig drikke med kaldt vann, og begrense forbruket av alkohol.

Bruk øvelse å bånd med noen, for eksempel en venn eller et familiemedlem. Hvis du tilbringer tid med noen mens du trener er det ofte morsommere, og vil tvinge deg til å fortsette å trene.

Hold deg hjem for å spise. Å spise ute er dyrt og kan være usunn. Delene er generelt store, og mat er fylt med så mye fett og sukker som mulig for å gjøre det smaker bra. Hvis du ønsker å fortsette å spise ute velger sunnere alternativer som suppe eller en salat.

Spor framgangen din ved hjelp av en skala. Ikke angi et mål med vekten din, i stedet sette seg mål for å trene og spise riktig. Vis vekttap som silver lining til å følge gjennom med en sunnere livsstil, i stedet for å fokusere på et bestemt antall. Ifølge nasjonale hjerte Blood and Lung Institute, "Shaping er et atferdsmessig teknikk der du velge en serie av kortsiktige mål som får nærmere og nærmere det endelige målet."

Hvis trening og kosttilskudd endringer er ikke nok deretter vurdere å bruke resept vekttap medisinering. Dette alternativet bør kun vurderes når alle andre alternativer har mislyktes, og overvekt er imponerende helseproblemer.

Hint

  • En viss vekt bør ikke være ditt endelige mål. Fokuser i stedet på endringer i kostholdet og trening.
  • Belønn deg selv for å oppnå vekttap mål. Dette vil motivere deg til å fortsette å oppnå dine personlige mål.
  • Vekttap kan være farlig. Rådfør deg med en lege før du gjør endringer i kostholdet ditt, eller starte en øvelse diett.
  • Ikke sulte deg selv eller brenne kroppen ut med for mye trening. Å bli radmager handler om små, oppnåelige mål er gjort over en lang periode.