Digidexo.com

Hvordan kan jeg miste Belly Fat Post Menopause Do?

Hvordan kan jeg miste Belly Fat Post Menopause Do?


Dessverre for mange kvinner, hormonelle og kjemiske endringer i kroppen din i overgangsalderen også bety ekstra fett rundt dine midsections. Dette kan føre til at du mister selvtillit og sette deg høyere risiko for hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk. Heldigvis, gjennom å administrere kosthold, mosjon og stress nivåer, kan du miste overflødig, postmenopausal buk fett og føles som deg selv igjen.

Hvordan kan jeg miste Belly Fat Post Menopause Do?

•  Ikke gå på en diett. Etter overgangsalderen, er kroppen mer tilbøyelige til å lagre fett. Skal du på en diett for å bli kvitt magen fett vil bare ha en motsatt effekt. Kroppen din vil merke at du frata det av mat og næringsstoffer den trenger, og den vil lagre fett for å holde seg fra å sulte. Hold kroppen din lei av å spise godt balanserte måltider hver dag.

Start en øvelse rutine. Regelmessig mosjon får blodet flyter og bidrar til å øke kroppens stoffskifte. Hvis du ikke er vant til å trene, starte med å gå til å spille en sport med en venn. Øke pulsen i 20 til 30 minutter om gangen vil også styrke ditt hjerte og bidra til å senke blodtrykket. Fokuser på å trene og styrke magemusklene gjennom crunches og side crunches. Disse vil bygge muskler i midsection din. Muskel tar opp mindre plass enn fett, og det også forbrenner kalorier mer effektivt når du ikke trener.

Senk kaloriinntaket. En kilo fett tilsvarer ca 3500 kalorier. Hvis du spiser 500 færre kalorier per dag enn du forbrenner gjennom daglige aktiviteter og trening, kan du miste ett pund per uke. Pass på at å kutte kalorier ikke klippe den ernæringsmessige verdien av maten din.

Redusere stress nivå. For mange kvinner, kommer overgangsalderen i en tid da mange andre forandringer i livet skjer, slik som barn beveger seg bort, fødselen av barnebarn eller til og med pensjonister. Hormonet kortisol, som er sterkt knyttet til stress, er også årsaken til mye av overgangsalderen magefett. Finn aktiviteter som slappe av tankene dine, og praktiserer dem daglig. Disse aktivitetene kan omfatte, men er ikke begrenset til lesing, turgåing, yoga, boble bad, meditasjon, bønn eller bare tar deg tid til å nyte en stille stund.

Hint

  • Finn ut hvor mange kalorier og porsjoner med mat du trenger i henhold til din alder, vekt, høyde og fysisk aktivitetsnivå ved å besøke MyPyramid.gov.